Τα ψεύτικα λόγια Μητσοτάκη για την Νέα Τούμπα

0

Ο αξιότιμος πρωθυπουργός της χώρας μίλησε από το βήμα της ΔΕΘ για το νέο  γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Κατά την ταπεινή μου άποψη, απλά κορόιδεψε έναν ολόκληρο κόσμο. Αυτόν του ΠΑΟΚ. Μένοντας πιστός στα όσα λένε τα κομματικά στελέχη της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη, ο πρωθυπουργός κάλεσε τον Ιβάν Σαββίδη να ξεκινήσει τα έργα. Αλλά οι λεπτομέρειες κρύβονται στον διάβολο.Ο πρωθυπουργός δεν μας είπε πώς αυτή την στιγμή ΔΕΝ υπάρχει προεδρικό διάταγμα που να εγκρίνει το ειδικό χωρικό σχέδιο, ούτε και υπάρχει συμφωνία για τη χρήση από την πλευρά του ΠΑΟΚ για το Καυτατζογλειο στάδιο.

Άρα, ΟΤΑΝ με το καλό και Θεού θέλοντος υπάρξει αυτό το προεδρικό διάταγμα για το ειδικό χωρικό σχέδιο και όταν με την Βοήθεια του Θεού η ΓΓΑ δεήσει να απαντήσει στην πρόταση που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ για το σύνολο των παρεμβάσεων που πρέπει να γίνουν στο Καυταντζόγλειο, τότε ο αξιότιμος πρωθυπουργός και τα κομματικά στελέχη της ΝΔ θα είναι απόλυτα ορθοί και ακριβείς και μόνον ΤΟΤΕ θα μπορούν να καλούν τον Ιβάν Σαββίδη να ξεκινήσει τα έργα.

Όταν οριστικοποιηθούν όλα αυτά και κλείσουν όλα τα ανοιχτά μέτωπα, μόνο τότε θα εχουν το δικαίωμα οι κυβερνώντες να πετούν τη μπάλα στην πλευρά του ΠΑΟΚ.

Share.

Comments are closed.