Το εσώρουχο της θείας

0

Ήταν Σάββατο απόγευμα και είχαμε μαζευτεί στο σπίτι όλοι για να φάμε. Μαζί μας ήταν και ο θείος μου με την θεία μου. Η θεία ήταν 1.89, ξανθιά, με στήθη που ανάσταιναν και νεκρό και κάτι πόδια ατελείωτα. Η θεία μου επειδή ήξερε ότι ήταν πολύ όμορφη πάντα ντυνόταν πολύ προκλητικά, φορούσε πάντα πολύ κοντές φούστες και διάφανες μπλούζες. Καθώς τρώγαμε μου έπεσε το κουτάλι κάτω και σκύβω να το πιάσω. Αυτό που αντίκρισα απέναντι μου με έκανε να νιώσω για πρώτη φορά τι σημαίνει καύλα.
Το θέαμα που αντίκρισα ήταν ότι πιο υπέροχο έχω δει μέχρι σήμερα. Δυο υπέροχα πόδια που ήταν μισάνοιχτα, η μαύρη φούστα της ήταν λίγο σηκωμένη και ανάμεσα φαινόταν τέλεια το κιλοτάκι της. Ένα άσπρο διάφανο με δαντέλα, το ποιο όμορφο κιλοτάκι που έχω δει. Το καυλί μου κόντεψε να σπάσει το παντελόνι μου. Η θεά της κιλότας της θείας μου μέχρι και σήμερα είναι στο μυαλό μου και με διεγείρει ακόμα.
Η θεία μου μόλις κατάλαβε τι είχε συμβεί χαμογέλασε με πολύ νόημα. Μετά από καμιά ώρα, αποφάσισαν να πάμε όλοι σινεμά, τότε ήταν της μόδας. Είχε το έργο ο Ελαφοκυνηγός. Εγώ δεν πολυγούσταρα να πάω και βρήκα μια δικαιολογία να μην πάω. Έκπληκτος ακούω να λέει το ίδιο και η θεία μου με αποτέλεσμα μέσα μου να νιώσω μια αναπάντεχη χαρά. Εγώ με τη θεία μου μόνοι στο σπίτι, τι άλλο καλύτερο; Σε λίγο είχαν φύγει όλοι και ήμουν με την θεία μου να μιλάμε για διάφορα πράγματα. Είχε κάτσει απέναντι μου στο σαλόνι χωρίς σταυροπόδι με αποτέλεσμα να έχω ένα θέαμα που με είχε τρελάνει τελείως. Εκείνη όσο καταλάβαινε ότι τρελαινόμουν, τόσο πιο πολύ άνοιγε τα πόδια της, με αποτέλεσμα να βλέπω πολύ καθαρά το κιλοτάκι της που ήταν διάφανο και από μέσα το μουνάκι της που σχηματιζόταν τέλεια. Ήταν ξανθιά τελικά γνήσια γιατί και οι τρίχες από το μουνί της ήταν ξανθιές και τόσο καυλιάρικες που με είχαν κάνει να παραμιλάω από μέσα μου. Οι δικοί μου είχαν φύγει κάπου στις 9 και τους περίμενα να έρθουν κάπου στις 2 γιατί μετά είπαν ότι θα πήγαιναν καμιά βόλτα.

Σε κάποια στιγμή μετά από τη συζήτηση χαζεύαμε τηλεόραση. Καταλαβαίνω ότι έχει πάρει ο ύπνος την θεία μου και εγώ βρίσκω ευκαιρία για τις μεγάλες εξερευνήσεις. Πηγαίνω σιγά σιγά κοντά της και αρχίζω να την παρατηρώ. Φορούσε ένα φόρεμα μαύρο που από πάνω ήταν πολύ στενό με αποτέλεσμα ίσα ίσα να χωράει τα βυζιά της μέσα. Αρχίζω να τις πιάνω τα βυζιά απαλά απαλά για να μην ξυπνήσει και της τα χαϊδεύω. Ήταν υπέροχα. Γονατίζω και αρχίζω να βλέπω από πολύ κοντά ανάμεσα στα πόδια της. Είχε ανοίξει αρκετά τα πόδια της και έβλεπα με πολύ μεγάλη λεπτομέρεια το κιλοτάκι της. Ήταν άσπρο, πολύ διάφανο, με πολύ δαντέλα… υπέροχο… και από μέσα φαινόταν καθαρά το μουνί της. Ήταν πολύ μικρό, με τα χειλάκια τελείως μέσα και είχε ένα χρώμα ροζ. Η καύλα μου είχε φτάσει στο αποκορύφωμα και αισθάνομαι το καυλί μου να εκρήγνυται και να χύνει από μόνο του χωρίς να το ακουμπήσω καν. Ήταν το καλύτερο χύσιμο που έχω κάνει μέχρι σήμερα.
Αρχίζω να γίνομαι ποιο τολμηρός και βάζω το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια της και αρχίζω να μυρίζω το μουνί της. Τρελαίνομαι περισσότερο και δεν αντέχω, θέλω να το γλείψω. Αρχίζω να το γλείφω έξω από την κιλότα της και βλέπω ότι έχει υγρανθεί. Αυτό με κάνει να απορήσω τι γίνεται, αλλά δε δίνω πολύ σημασία σε αυτό και συνεχίζω όλο και πιο τολμηρά. Βάζω το χέρι μου και τραβώ την κιλότα της στην άκρη και αρχίζω να βάζω την γλώσσα μου μέσα πλέον στο μουνάκι της. Ακούω κάποιον αναστεναγμό και κοιτάζω και βλέπω να με κοιτάζει και να χαμογελάει και μου λέει μην σταματήσεις γιατί θα σε σκοτώσω. Σηκώνει τα πόδια της και με κλειδώνει ανάμεσα τους. Έχω τρελαθεί τελείως. Μου λέει παιχνιδιάρικα, θέλεις να με γαμήσεις; Και της λέω θα σε σκίσω… με έχεις τρελάνει.

Με πιάνει και με πάει στο κρεβάτι μου, πιάνει τον πούτσο μου και αρχίζει να τον γλείφει μέχρι τέρμα. Μεγάλο λαρύγγι η θεία μου. Χύνω ξανά μέσα στο στόμα της και τα καταπίνει όλα. Σταματάει και μου λέει αυτό ήταν όλο; Και της απαντώ χαζά λες; Περίμενε λίγο και θα δεις. Μετά από 5 λεπτά μου είχε γίνει πέτρα πάλι και με βάζει ανάμεσα στα πόδια της. Αρχίζω να την γαμάω για 20 λεπτά και αισθάνομαι ότι έχει έρθει το τέλος του κόσμου τη στιγμή που χύνω για τρίτη φορά.
Μετά από αυτό παρακαλούσα να έχει ωραίο έργο στο σινεμά για να ξεμοναχιάσω τη θεία μου. Τι χαζός που ήμουν, εγώ την ξεμονάχιαζα η αυτή εμένα; Ένα ερώτημα που ακόμα με βασανίζει. Αυτή ήταν η πρώτη μου φορά.

Share.

Comments are closed.