Αυτοί είναι οι καλύτεροι χρονογράφοι που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής

0

Όπως φαίνεται το 2021 είναι μια σπουδαία χρονιά για την ωρολογοποιία, καθώς έχουμε δει ήδη πολλά πανέμορφα μοντέλα από δημοφιλείς οίκους ωρολογοποιίας. Αυτοί είναι οι 4 κορυφαίοι χρονογράφοι που έχουν παρουσιαστεί από τις αρχές του χρόνου.

IWC Pilot’s Watch Chronograph Edition “Tribute to 3705”

Με την έκδοση “Tribute to 3705” του χρονογράφου της οικογένειας ρολογιών Pilot, η IWC Schaffhausen ταξιδεύει πίσω στο χρόνο για να τιμήσει το θρυλικό Ceramic Fliegerchronograph (ref. 3705) του 1994. Η ειδική αυτή έκδοση τροφοδοτείται από τον μηχανισμό 69380 της IWC και συνοδεύεται από μαύρο λουράκι από δέρμα μόσχου, ενώ κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό 1.000 τεμαχίων.

Zenith Chronomaster Sport

To Chronomaster Sport είναι μία από τις νέες δημιουργίες της Zenith και φέρει τον νέο El Primero 3600 calibre, o οποίος έχει σχεδιαστεί με σύγχρονα υλικά και διαδικασίες κατασκευής, ώστε να προσφέρει βελτιωμένη λειτουργικότητα. Χτυπάει με συχνότητα 5 Hz και προσφέρει 60 ώρες απόθεμα ισχύος. Η τιμή του Zenith Chronomaster Sport με μπρασελέ είναι 9.700 ευρώ και η τιμή με λουράκι από καυουτσούκ είναι 9.200 ευρώ.

Omega Speedmaster Moonwatch Master Chronometer

Πριν λίγο καιρό η Omega ανακοίνωσε την νεότερη έκδοση του Omega Speedmaster Professional Moonwatch ‘Master Chronometer’, το οποίο θα είναι εξοπλισμένο για πρώτη φορά με τον calibre 3861, ο οποίος αντικαθιστά μόνιμα τον calibre 1861 μετά από 50 χρόνια. Υπάρχουν δύο hesalite glass μοντέλα με λουράκι από νάιλον ύφασμα (6.100 ευρώ) ή μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι πλήρως βουρτσισμένο (6.400 ευρώ), και δύο sapphire crystal μοντέλα με δερμάτινο λουράκι (6.900 ευρώ) ή μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι με γυαλισμένους τους ενδιάμεσους συνδέσμους (7.300 ευρώ).

TAG Heuer Carrera Porsche Special Edition

Ο νέος χρονογράφος καταφέρνει και συγχωνεύει τις δύο μάρκες, χωρίς ωστόσο να είναι έντονο το branding. Το λογότυπο της Porsche εμφανίζεται με κόκκινο χρώμα μόνο στην στεφάνη και δεν υπάρχουν εμφανείς αναφορές στην αυτοκινητοβιομηχανία, εκτός από τον ρότορα που είναι εμφανής από το πίσω μέρος της κάσας, ο οποίος σχεδιάστηκε για να μοιάζει με τιμόνι και έχει πάνω του τα λογότυπα από τις δύο μάρκες. Στο εσωτερικό του ρολογιού υπάρχει ο TAG Heuer Caliber Heuer 02, ο λεπτότερος και ακριβέστερος μηχανισμός της μάρκας μέχρι σήμερα, ο οποίος χτυπά στα 4 Hz και προσφέρει 80 ώρες απόθεμα ισχύος.

https://perpetual.gr/

Share.

Comments are closed.