Το ρολόι των 130 ευρώ της Timex που έγινε sold-out σε μόλις 10 λεπτά!

0

Πριν λίγες μέρες ένα ιδιαίτερο ρολόι αξίας 130 ευρώ από την συνεργασία της γνωστής αμερικανικής μάρκας, Timex, με την μάρκα ενδυμάτων με έδρα τη Νέα Υόρκη, Noah, έγινε sold-out μέσα σε 10 λεπτά και τώρα για να το αποκτήσει κάποιος θα πρέπει να στραφεί σε κάποια σελίδα μεταπώλησης και να δώσει από 300 έως και 800 ευρώ. Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που ένα προϊόν από κάποια συνεργασία γίνεται ανάρπαστο, αυτό ωστόσο που είναι αρκετά εκπληκτικό, είναι το γεγονός ότι το ρολόι αυτό εξαφανίστηκε ουσιαστικά σε ελάχιστα λεπτά από την κυκλοφορία του. Τι είναι αυτό λοιπόν που το κάνει τόσο ιδιαίτερο;

Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε την Timex, καθώς πρόκειται για μια μάρκα με αρκετά μεγάλη ιστορία και είναι γνωστή για τα όμορφα και πολύ προσιτά ρολόγια της. Η Noah από την άλλη, η οποία ιδρύθηκε πριν από πέντε χρόνια από τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντής της Supreme, Brendon Babenzien, είναι μια μάρκα με κοινωνικές και περιβαλλοντικές ανησυχίες, ιδιαίτερα με ότι έχει να κάνει με την ρύπανση των ωκεανών.

Πριν μερικά χρόνια η μάρκα κυκλοφόρησε ένα Τ-Shirt, το οποίο είχε μια χελώνα και την φράση “Ghost Nets Suck”, θέλοντας να εφιστήσει την προσοχή για τα δίχτυα-φαντάσματα, τα οποία μετατρέπονται σε αόρατες παγίδες. Το μήνυμα αυτό προσπάθησαν να περάσουν αυτή την φορά μέσω του ρολογιού που δημιούργησαν με την Timex, το 10% των εσόδων του οποίου δώρισαν στην Ocean Defenders Alliance, της οποίας οι εθελοντές αφαιρούν φυσικά τα δίχτυα που “μολύνουν” τον βυθό και σκοτώνουν κάθε μορφή ζωής.

Το ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι διαθέτει την κλασική κάσα Waterbury των 38mm, κλασικό οπίσθιο φωτισμό Timex INDIGLO ®, αντοχή στο νερό στα 50 μέτρα και μπλε λουράκι από 100% ανακυκλώμενο πολυεστέρα από την We aRe SpinDye®, η οποία παράγει οικολογικά ανακυκλώσιμα νήματα και υφασμάτα για τη βιομηχανία της μόδας. Το καντράν του διαθέτει μια χελώνα με ένα μαχαίρι στο χέρι, που συμβολίζει το κόψιμο των διχτυών, ενώ στο πίσω μέρος της κάσας του ρολογιού υπάρχει το μήνυμα: GHOST NETS SUCK! Σίγουρα το Noah x Timex Ghost Nets Suck είναι ένα ρολόι που σε κάνει να χαμογελάς, δυστυχώς όμως εξαντλήθηκε και η τιμή του σε σελίδες μεταπώλησης είναι αποτρεπτική.

https://perpetual.gr/

Share.

Comments are closed.