Η Puma κυκλοφόρησε 8 sneakers που παίρνουν έμπνευση από την Porsche 911 Turbo

0

Η Porsche και η Puma συνεργάστηκαν ακόμα μια φορά, και το αποτέλεσμα είναι μια νέα συλλογή από sneakers περιορισμένης έκδοσης. Η συλλογή αποτελείται από 8 sneakers τα οποία εμπνέονται από την εμβληματική Porsche 911 Turbo, με κάθε ένα από αυτά να μιμείται μια συγκεκριμένη έκδοση του μοντέλου που έκανε το ντεμπούτο του στα μέσα της δεκαετίας του ’70.

Τα sneakers της συλλογής είναι εμπνευσμένα από τις διάφορες γενιές της 911 Turbo, έχοντας τα αντίστοιχα χρώματα που χαρακτήρισαν τα μοντέλα, ενώ υιοθετούν και άλλα στοιχεία, όπως τις αεροτομές, τις γραμμές σχεδίασης, και το εσωτερικό τους. Όλα αυτά εφαρμόστηκαν σε δύο κλασικά μοντέλα της Puma: το Future Rider και το Speedcat. Η σειρά Future Rider της Puma χρησιμοποιείται ως βάση για τα μοντέλα που έχουν σύνδεση με τις τέσσερις πρώτες γενιές της αερόψυκτης 911 Turbo, ενώ η σειρά Speedcat αποτυπώνει τις πιο πρόσφατες υδρόψυκτες εκδόσεις 996, 997, 991 και 992 των 911 Turbo S.
Διαχρονική, αλλά πρωτοποριακή, η συλλογή PUMA x Porsche προσφέρει μια σειρά από τολμηρά, κλασικά sneakers που ταιριάζουν στο εμβληματικό σπορ αυτοκίνητο.

Tα sneakers περιορισμένης έκδοσης κυκλοφόρησαν επίσημα στις 17 Νοεμβρίου στον ιστότοπο της PUMA, στον ιστότοπο της Porsche Design και σε επιλεγμένα καταστήματα της PUMA και της Porsche Design. Κάθε ζευγάρι κόστίζει 150 δολάρια.

Share.

Comments are closed.