Όλη η δράση της Formula 1 και του MotoGP για το τριήμερο

0

Οι φίλοι των μηχανοκίνητων σπορ θα απολαύσουν ένα ακόμα αγωνιστικά γεμάτο τριήμερο, καθώς και αυτή την εβδομάδα η δράση της Formula 1 και του MotoGP εξελίσσονται ταυτόχρονα. Στη Formula 1 τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει στην κορυφή, με τον Λούις Χάμιλτον να παραμένει ο αδιαμφισβήτητος πρώτος και να έχει σχεδόν σίγουρο το έβδομο πρωτάθλημα της μεγάλης καριέρας του. Στις επόμενες θέσεις όμως, υπάρχει ακόμα ανοιχτό πεδίο μάχης, κατά βάση μεταξύ των οδηγών της Mercedes και της Red Bull, δηλαδή τους Μπότας και Φερστάπεν.

Ένα σημαντικό στοιχείο που κάνει απρόβλεπτο τον αγώνα της Formula 1 στην Πορτογαλία, αφορά στην πίστα του Πορτιμάο, η οποία είναι νέα για τους περισσότερους στο γκριντ!

Στο πεδίο του MotoGP το ενδιαφέρον βρίσκεται στο «κόκκινο» σε κάθε αγώνα, καθώς μέχρι στιγμή έχουμε δει 7 διαφορετικούς νικητές σε 10 αγώνες, ενώ η διαφορά των τεσσάρων πρώτων στο πρωτάθλημα είναι μόλις 15 βαθμοί. Ταυτόχρονα, ο ανταγωνισμός αναμένεται να είναι εντυπωσιακός, καθώς αυτή θα είναι η δεύτερη συνεχής εβδομάδα αγώνα στην πίστα της Αραγονίας.

Όπως πάντα στην F1 θα δούμε τρεις περιόδους ελεύθερων δοκιμαστικών, δύο την Παρασκευή και μια το Σάββατο, ενώ στη συνέχεια της ίδιας ημέρας θα ακολουθήσουν οι κατατακτήριες δοκιμές. Την Κυριακή, θα γίνει ο αγώνας.

Το πρόγραμμα είναι το ίδιο και για το MotoGP, απλά σε αυτή την περίπτωση έχουμε ακόμη μια περίοδο ελεύθερων δοκιμαστικών το Σάββατο, πριν από τις κατατακτήριες, οπότε συνολικά, είναι τέσσερις. Η μετάδοση της Formula 1 θα γίνει μέσω της ΕΡΤ και του Cosmote Sport 5 HD, ενώ του MotoGP, αποκλειστικά από τη συχνότητα του Cosmote Sport 7 HD. Παρακάτω ακολουθεί το πρόγραμμα σε ώρες Ελλάδας.
Formula 1

Παρασκευή, 23 Οκτώβρη

13:00: Πρώτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών
17:00: Δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών

Σάββατο, 24 Οκτώβρη

13:00: Τρίτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών
16:00: Κατατακτήριες δοκιμές

Κυριακή, 25 Οκτώβρη

15:10: Αγώνας

MotoGP

Παρασκευή, 23 Οκτώβρη

10:55: Πρώτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών
14:30: Δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών

Σάββατο, 24 Οκτώβρη

10:55: Τρίτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών
14:10: Τέταρτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών
14:50: Κατατακτήριες δοκιμές

Κυριακή, 25 Οκτώβρη

13:00: Αγώνας

https://www.reader.gr

Share.

Comments are closed.