Το σέξ των γονιών μου

0

Είμαι η Δήμητρα,18 ετών και θα ήθελα να σας περιγράψω ένα πήδημα των γονιών μου που άκουσα και πήρα μάτι, κάνοντας το μουνάκι μου να χύνει συνέχεια. Καταρχήν να σας περιγράψω τους γονείς μου. Η μαμά μου είναι 40 χρονών και είναι μια πολύ καυλιάρα γυναίκα που ξέρει πως να κάνει τις πούτσες των αντρών πέτρα. Είναι 1.70 ύψος, 65 κιλά, έχει μακριά μαύρα μαλλιά που φτάνουν μέχρι τις μεγάλες βυζάρες. Ωστόσο το καλύτερο σημείο πάνω της είναι το υπέροχο τουρλωτό της κωλαράκι, το οποίο δεν ξεχνά να επιδεικνύει μέσα από τα στενά φορεματάκια που φοράει και τα στρινγκάκια της. Τέλος της αρέσει να είναι πάντα περιποιημένη, έχοντας βαμμένα τα χειλάκια της και τα νυχάκια της ενώ φοράει συνέχεια ψηλοτάκουνες γόβες. Ο μπαμπάς μου είναι ένας αρκετά ωραίος άντρας 45 χρονών, με γυμνασμένο σώμα και με μια μεγάλη και χοντρή πούτσα όπως διαπίστωσα. Η ιστορία συνέβη πριν λίγες μέρες.
Ο μπαμπάς μου έλειπε για μια εβδομάδα λόγω κάποιας δουλειάς. Τη μέρα που επέστρεφε η μαμά μου είχε μπει από νωρίς στο μπάνιο και περιποιούταν τον εαυτό της. Εγώ κατάλαβα τι πρόκειται να ακολουθήσει και της είπα ότι θα βγω μια βόλτα. Ωστόσο, δεν πήγα και περίμενα να έρθει ο μπαμπάς μου. Περίμενα λίγη ώρα και μετά μπήκα σιγά-σιγά μέσα στο σπίτι. Προχώρησα προς τα μέσα και αντίκρισα κάτι που δεν το περίμενα. Οι γονείς μου ήταν στο κρεβάτι μου και επιπλέον η μαμά μου φόραγε τα ρούχα μου! Φόραγε ένα μαύρο σατέν νυχτικάκι πολύ κοντό που άφηνε σε κοινή θέα τις υπέροχες μπουτάρες της και φυσικά τις βυζάρες της που ξεχείλιζαν. Ακόμη φόραγε κόκκινο στρινγκάκι (δικό μου!) και κόκκινες δωδεκάποντες γόβες. Είχα τρελαθεί από το θέαμα. Ο πατέρας μου ήταν εντελώς γυμνός όρθιος και μπροστά του ήταν γονατισμένη η μαμά μου φορώντας τα ρούχα μου και τον τσιμπούκωνε. Η πούτσα του μπαμπά μου ήταν πολύ χοντρή και ξυρισμένη όπως μπορούσα να δω.
Η μαμά μου έπαιζε με τη γλωσσίτσα της το πουτσοκέφαλο του ενώ εκείνος της έσπρωχνε με δύναμη το κεφάλι της στο καυλί του για να το πάρει όλο, γαμώντας της κυριολεκτικά το στόμα. Η μαμά μου έδειχνε μεγάλη μαεστρία στο τσιμπούκι της και συγχρόνως του μάλαζε τα αρχίδια με τα βαμμένα κόκκινα νυχάκια της. Εκείνος είχε τρελαθεί από την καύλα και την έβριζε.

– Τι τσιμπούκι είναι αυτό πουτάνα, με έχεις τρελάνει, φώναζε.

– Σ’ αρέσει καυλιάρη μου; Τέτοια τσιμπούκια αξίζουν στη ψωλάρα σου…

έλεγε η μαμά.

– Πουτάνα δεν αντέχω άλλο. Θέλω να χύσω…

έλεγε ο μπαμπάς καθώς της γάμαγε το στόμα.

– Και τι περιμένεις ψωλαρά. Χύσε μέσα στο στόμα μου να τα γευτώ όλα…

λέει η μαμά και πριν προλάβει να τελειώσει την πρόταση της μια τεράστια ποσότητα σπέρματος εκσφενδονίστηκε στο στοματάκι της. Εκείνη τότε ανοίγει το στοματάκι της και αφήνει τα χύσια να τρέξουν πάνω στις βυζάρες της και στο νυχτικάκι μου και λέει με το πιο πουτανίστικο βλέμμα…

– αχ… το νυχτικάκι της κορούλας σου λερώθηκε με τα χύσια του μπαμπά. Θα το φοράει και θα μυρίζει η ψώλα του.

– Τι πουτάνα που είσαι εσύ της λέει ο μπαμπάς, τώρα θα δεις καριόλα θα σε ξεμουνιάσω…

και με μια απότομη κίνηση παραμερίζει το στρινγκάκι και της τον καρφώνει με δύναμη στη μουνάρα της.

– Αχ, πούστη τι μου κάνεις;

φώναζε η μαμά ενώ τα βογκητά της πρέπει να ακουγόντουσαν σε όλη τη γειτονιά.

– Να μάθεις παλιοτσούλα να είσαι τόσο πουτάνα…

της έλεγε ο μπαμπάς καθώς της ξέσκιζε τη μουνάρα της με την χοντρή του πούτσα.

– Αχ, ναι καργιόλη, συνέχισε, μη σταματάς…

φώναζε η μαμά.

– Θα χύσω πουτάνα, δεν αντέχω άλλο!

– Έλα ψωλαρά μου χύσε μου το στόμα να τα καταπιώ…

του λέει καθώς πάει να βάλει την ψώλα του στο στόμα της. Τότε ο πατέρας μου της σκάει ένα δυνατό χαστούκι και της λέει…

– όχι πουτάνα, δεν κατάλαβες καλά, αφού έτσι το θέλεις δεν έχει ψωλόχυμα για σένα απόψε, μόνο για την πουτάνα την κόρη σου που την έχεις κάνει ίδια με σένα και ρουφάει όλο καυλιά…

της λέει και χύνει όλο το ψωλόχυμα του πάνω στο νυχτικάκι μου, στο οποίο και σκουπίζει καλά την πούτσα του για να μη χαθεί σταγόνα.

– Αχ καργιόλη πως χύνεις έτσι για το μουνί της κόρης σου. Θα φοράει το νυχτικό, θα μυρίζει το ψωλόχυμα του μπαμπά, θα καυλώνει το τσουλάκι και θα πηγαίνει να της γαμάνε το μουνάκι γαμιάδες με χοντρή πούτσα.

– Πουτάνα ρούφα την ψώλα μου και σκάσε, για αυτό σε έχω καριόλα.

– Ναι, άντρακλα μου, ότι θες ψωλαρά μου αρκεί να με σκίζεις έτσι άντρα μου.

Γυρίζουνε σε στάση 69 και η μαμά μου ρουφάει τη ψώλα του, ενώ ο μπαμπάς της γλείφει με μανία τη ξυρισμένη της μουνάρα και η καριόλα χύνει ασταμάτητα και βογκάει. Φυσικά και εγώ έχω κατεβάσει το στρινγκάκι μου όλη αυτή την ώρα και τρίβω δυνατά τη μουνάρα μου χύνοντας ποτάμια. Τα υγρά μου πέφτουν στο πάτωμα αλλά δεν με νοιάζει καθόλου. Το μουνί μου καίει. Τέτοια καύλα ούτε σε γαμήσι δεν την έχω ξανανιώσει. Σε λίγα λεπτά η πούτσα του πατέρα μου είναι πάλι κοντάρι.

– Πουτάνα, της λέει, τώρα σειρά έχει το κωλαράκι σου.

– Αχ, ναι καυλιάρη μου το κωλαράκι μου θέλει σκίσιμο…

λέει η μαμά και πέφτει στα τέσσερα τουρλώνοντας τη κωλάρα της και τη μουνάρα της μπροστά στον πατέρα μου. Τότε ο πατέρας μου τον καρφώνει με δύναμη στην στενή κωλοτρυπίδα της κάνοντας τη να βογκήξει. Καρφώνει τη ψωλάρα του μέχρι μέσα και της ξεσκίζει τον πάτο της.

– Σ’ αρέσει πουτάνα που σε ξεκωλιάζω;

– Ναι ψωλαρά μου, ξέσκισε με την πουτάνα.

– Καριόλα τόσο στενή που είναι η κωλοτρυπίδα σου θα στην ξεσκίσω, δε θα μπορείς να κάτσεις.

– Αχ, ναι, χύνω η καργιόλα, με ξεκώλιασες.

– Θα χύσω κι εγώ πουτάνα, που τα θες;

– Στις βυζάρες μου καυλιάρη και στο νυχτικάκι.

Με αυτά τα λόγια ο πατέρας μου τη γεμίζει με το ψωλόχυμα του.

– Αχ, καυλιάρη μου με ξέσκισες, ήταν από τα καλύτερα γαμήσια μας.

Τότε εγώ έχοντας χύσει πολλές φορές, έφυγα σιγά-σιγά για να μην με πάρουν χαμπάρι και γύρισα μετά από αρκετή ώρα. Οι γονείς μου κοιμόντουσαν και στο δωμάτιο μου με περίμενε το χυμένο νυχτικάκι και το στρινγκάκι. Φυσικά τα φόρεσα και όπως προέβλεψε ο μπαμπάς μύριζα το ψωλόχυμα του και καύλωνα απίστευτα, συνεχίζοντας να παίζω το μουνάκι μου και να χύνω όλο το βράδυ. Εννοείται φυσικά ότι το πρωί με το που με είδε ο πατέρας μου με το νυχτικό έγινε πέτρα και δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω μου. Πείτε μου αν καυλώσατε και εσείς όπως εγώ, που όση ώρα γράφω την ιστορία παίζω το μουνάκι μου και χύνω ασταμάτητα.

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Share.

Comments are closed.