Ελπιδοφόρος: Ταμείο Αρωγής για τον Covid-19

0

Στο πλευρό των οικονομικά ευπαθών κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν από την πανδημία του κορονοϊού στέκεται η Ελληνική Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής, η οποία προχώρησε στη σύσταση Ειδικού Ταμείου Αρωγής για τον Covid-19. Αξίζει να σημειωθεί ότι η βοήθεια δεν περιορίζεται στην ελληνοαμερικανική κοινότητα, αλλά προσφέρεται χωρίς διακρίσεις σε όποιον κάτοικο των ΗΠΑ τη ζητήσει.

«Προς τους πιστούς μας απευθύνω μία πρόσκληση και παράκληση: αυτή είναι η Εκκλησία σας, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για όλους μας, αυτή είναι η διακονία μας. Ενισχύστε τις αδελφές και τους αδελφούς σας συνεισφέροντας οποιοδήποτε ποσό, ανεξάρτητα από το αν είναι μεγάλο ή μικρό. Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν στο Ταμείο Αρωγής, μπορούν να το κάνουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.goarch.org/covid19/donate», είπε ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος στο μήνυμα του προς τους πιστούς.

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή

Το Αρχιεπισκοπικό Ταμείο Αρωγής για τον Covid-19 εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας που καταβάλει η Ιερά Αρχιεπισκοπή για να στηρίξει όσους επλήγησαν από τον κορονοϊό και αντιμετωπίζουν μεγάλες οικονομικές δυσκολίες. Μέχρι στιγμής, το ποσό της οικονομικής βοήθειας που έχει χορηγηθεί ξεπερνά τα 250.000 δολάρια, ενώ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ενδέχεται να διπλασιαστεί, αγγίζοντας το ποσό του μισού εκατομμυρίου δολαρίων.

Όσοι χρειάζονται βοήθεια, μπορούν να επισκεφθούν και να υποβάλλουν την αίτησή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.goarch.org/covid19relief.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Share.

Comments are closed.