Μαλακίζομαι μόνη μου στον καθρέφτη

0

Νιώθω πολύ τσιτωμένη απόψε και έχω μια απίστευτα έντονη λαχτάρα για χαλάρωση και απελευθέρωση. Έχουν περάσει επτά ημέρες που έχω πλήρη αποχή από το σεξ, μια ολόκληρη εβδομάδα δηλαδή. Καθισμένος γυμνή στο κρεβάτι μου, έχω γυρίσει και κοιτάζω το είδωλο μου στον ολόσωμο καθρέφτη μου στον τοίχο. Θαυμάζω τα μαυρα μαλλιά μου, τα βαθιά καστανα μάτια μου και το αφράτο ολόλευκο δέρμα μου. Το βλέμμα μου περιπλανιέται πάνω στα μάλλον μεγάλα στρογγυλά στήθη μου και τις ροζ ευαίσθητες θηλές τους. Δύο μαλακές σφαίρες από ροδαλή σάρκα που διψάνε για χάδια και ξανά χάδια. Ένα χαμόγελο διαγράφεται στα χείλη μου, όπως αφήνω το χέρι μου να γλιστρήσει κάτω σε όλη την περιοχή μπροστά από το στήθος μου, περνώντας ελαφρά πάνω από την μια θηλή και αμέσως την αισθάνομαι να σκληραίνει από το πέρασμα της παλάμης μου. Κοκκινίζω από τη διέγερση που νοιώθω, σαν ένα ηλεκτρικό σοκ να με ταράζει και να με πυροβολεί κατ΄ ευθείαν στην κλειτορίδα μου, η οποία αρχίζει να ζητάει την προσοχή μου και το χέρι μου. Μπορώ να αντισταθώ όμως.., τουλάχιστον για τώρα …

Έβαλα το άλλο μου χέρι στην άλλη πλευρά μου και άρχισα να χαϊδεύω την κοιλιά μου και να προχωράει απαλά στο γυμνό μπούτι μου. Τα πόδια μου είναι μακριά και πολύ καλλίγραμμα από το τένις και το ποδήλατο που είναι τα αγαπημένα μου σπορ. Φοράω λευκές βαμβακερές κάλτσες στα μικρά πόδια μου και αυτή τη στιγμή είναι τα μόνα ρούχα που φοράω.

Κλείνω τα μάτια μου, γέρνοντας το κεφάλι μου πίσω, αναρωτιέμαι αν θα πρέπει να ευχαριστήσω τον εαυτό μου απόψε, ή απλώς μόνο να παίξω.. Τα δάχτυλά μου περιφέρονται πάνω από το στήθος μου και χαϊδεύουν την μια θηλή μου. Γλύφω τα χείλη μου από την γλυκειά αναμονή..

Νομίζω ότι μου χρειάζεται πραγματικά ένας έντονος οργασμός απόψε.. Αλλά πώς? Το μυαλό μου τσούζει από την πίεση. Κοιτάζω πάνω από τον ώμο μου τα μαλακά σεντόνια στο κρεβάτι μου και φαντάζομαι τον εαυτό μου ανάσκελα, με τα πόδια ανοιχτά και κάτι μέσα μου, ενώ αρχίζει να μου ανεβαίνει η έκσταση. Γυρίζω τα μάτια μου προς το μπάνιο και θεωρώ ότι η μπανιέρα περιμένει το κορμί μου. Θα ήθελα να την γεμίσω με ζεστό, αχνιστό νερό, και να ρίξω απίστευτες ποσότητες από αρωματικά αφρόλουτρα και να γίνει η προσωπική μου όαση, ο δικός μου παράδεισος.

Το χέρι μου κινείται αργά από το μπούτι μου στο μαλακό μουνάκι μου. Η αίσθηση αυτής της απαλότητας από τις κοκκινωπές και ξανθές μουνότριχες είναι δελεαστική και εξωτική απόψε. Ακουμπάω ελαφρά την άκρη του δακτύλου μου στην κλειτορίδα μου και από την επιθυμία μου να το βάλω όλο μέσα, την νοιώθω να πρήζεται. Το βλέμμα μου πέφτει πάλι στον ολόσωμο καθρέφτη. Θέλω απόψε κάτι νέο, κάτι συναρπαστικό.

Η αναπνοή μου γίνεται πιο γρήγορη και η καρδιά μου χτυπάει πιο γρήγορα, ενώ εγώ έχω πάρει την απόφασή μου. Κλείνω τα μάτια μου για μια ακόμη φορά, και αφήνω τα δάχτυλά μου να τρίβουν ρυθμικά την κλειτορίδα μου κάνοντας μαγευτικούς κύκλους. Αυτό στέλνει κύματα ευχαρίστησης μέσα στο μυαλό μου. Η έντονη επιθυμία μου για να μαλακιστώ, μου φέρνει διέγερση που μου δημιουργεί αδυναμία και δεν μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι. Κινούμαι έτσι ώστε η παλάμη από το αριστερό χέρι μου να είναι επάνω στο στήθος μου, ενώ η δεξιά μου εξακολουθεί να εργάζεται με ερωτική μαγεία στο αγαπημένο κουμπί του σώματος μου, την κλειτορίδα μου. Τα μάτια μου γλιστρούν πάλι στον καθρέφτη και κοιτάζω την έκφραση του προσώπου μου. Δεν τολμώ να αγγίξω τον εαυτό μου άμεσα πια, σέρνω τα δάχτυλά μου έξω από κλειτορίδα μου και τα βάζω στον υγρό κόλπο μου. Το μουνί μου είναι ζεστό και σφίγγει τα δάχτυλα μου, στέλνοντας μηνύματα διέγερσης με μικρούς παλμούς. Η αίσθηση είναι σχεδόν σαν να με γαμάει κάποιος αλλά και κάτι σαν παιχνίδι και όχι ακριβώς η ικανοποίηση που δίνει ο πούτσος. Αρχίζω να αναρωτιέμαι αν θα μπορούσα να σταματήσω τώρα. Είμαι πέρα ​​από το σημείο χωρίς επιστροφή?

Ανήσυχα κάτω από την πίεση του αισθησιασμού και της κάβλας μου, αναγκάζω τον εαυτό μου να πάρει άλλη θέση και κάθομαι για να με βλέπω στον καθρέφτη. Θέλω να δω τον δικό μου οργασμό σαν να υπάρχω με κάποιον άνδρα αυτή τη στιγμή. Τα πόδια μου είναι ανοιχτά και τα δάχτυλά μου ανοιγοκλείνουν μέσα και έξω λίγο πιο γρήγορα. Βλέπω το καλλίγραμμο σώμα μου επάνω στα σατέν σεντόνια και τα μάτια μου αγωνίζονται για να μείνουν ανοιχτά και να με βλέπουν.

Απότομα, θέλω να σταματήσω. Κορυφώνεται η επιθυμία μου και είμαι μόλις λίγο πιο κάτω από το όριο του οργασμού και αρχίζω να βγάζω μικρά βογγητά. Απόψε πρέπει να δω τα πάντα από κοντά. Αν και τα γόνατά μου είναι αδύναμα, θα καταφέρω να σηκωθώ από το κρεβάτι. Πλησιάζω αργά τον καθρέφτη, κοιτάζοντας με προσήλωση τις σκληρές και μυτερές θηλές μου και τον ιδρώτα που κάνει αστραφτερά τα μπούτια μου. Σέρνομαι μέχρι λίγα εκατοστά μακριά από τον καθρέφτη και χαϊδεύω τις απαλές μουνότριχες μου που είναι πυκνές σαν μπούκλες και τρίβω την πρησμένη σάρκα, ενώ αισθάνομαι ένα μυρμήγκιασμα στο μουνί μου. Έχω ρίγη σε ολόκληρο το σώμα μου.. Το ελεύθερο χέρι μου βρίσκει την μια θηλή και την σφίγγει, αυξάνοντας την αίσθηση σε ακαταμάχητη επίπεδα. Με τρεμάμενα πόδια επαναλαμβάνω τις κινήσεις μου ξανά και ξανά και τα πρησμένα πρόθυμα μουνόχειλα μου κλείνουν την κλειτορίδα μου. Ξέρω ότι μπορεί να πάρει λίγο περισσότερο, αλλά αυτός ο οργασμός μου αρχίζει να χτυπάει βαθιά μέσα στο σώμα μου. Τρέμω συνεχώς τώρα, τα μάτια μου αγωνίζονται να παραμείνουν ανοικτά. Η παρόρμηση να καταρρεύσω πάνω στο κρεβάτι μου και να τελειώσω είναι ισχυρή, ενώ εγώ αγωνίζομαι για να κρατήσω την ισορροπία μου και να παραμείνω όρθια.

Ο ιδρώτας αστράφτει στα μπράτσα μου, καθώς η θερμότητα στο αίμα μου προκαλεί στο σώμα μου όλο και μεγαλύτερη ζεστασιά. Ταχύτερα και πιο έντονα θα προχωρήσω τώρα. Τα ιδρωμένα χέρια μου τρέχει με πυρετώδη μανία να ανεβάσουν τον παλμό στην κλειτορίδα μου. Η ζεστή εσωτερική υγρασία που αυξάνεται στο μουνί μου με κάνει να βογγάω και πάλι, τα μάτια μισοκλείνουν με λαγνεία. Εγώ βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη να έρχεται όλο και πιο κοντά στην ολική απελευθέρωση, θαυμάζοντας τις απίστευτες αισθήσεις που σαρώνουν ολόκληρο το σώμα μου. Πιέζω άγρια πια αυτό το κομμάτι της σάρκας στο μουνί μου που λέγεται κλειτορίδα.. Παίζω μαζί του, χαϊδεύοντας το, πάντα πιο έντονα, έως ότου επιτέλους πρήζεται και εκείνο και είναι έτοιμο για τον οργασμό μου πέρα ​​από κάθε περιορισμό.

Σηκώνομαι στις μύτες των ποδιών όπως χύνω, η απίστευτη κορύφωση με κάνει να νοιώθω σχεδόν τελείως αβοήθητη μέσα στο σώμα μου. Είμαι σε θέση τώρα να αισθανθώ τα εσωτερικά τοιχώματα του μουνιού μου όπως έχω βάλει σχεδόν όλη την παλάμη μου μέσα για να απελευθερώσω το μουνί μου από την αφάνταστη κάβλα που νοιώθω. Η κλειτορίδα μου σφύζει και κάνει παλμούς και εγώ με όλες τις δυνάμεις μου αφήνω τον οργασμό μου να με παρασύρει και τα υγρά μου να τρέχουν στα μπούτια μου. Έχω βάλει το ένα μου χέρι να με συγκρατεί στον τοίχο, αλλά η γυναικεία μου αδυναμία απλώνεται μέσα μου σαν φωτιά. Φωνάζω σαν πουτάνα τώρα γιατί είμαι μόνη μου στο σπίτι και κανένας και τίποτα δεν μπορεί να μου σταματήσει αυτό το απίστευτο κύμα της έκστασης που με βγαίνει προς τα έξω από το μουνί μου και πάει σε κάθε μέρος του εαυτού μου.

Μετά από δεν ξέρω και εγώ πόση ώρα κράτησε αλλά εμένα μου φαίνεται μια αιωνιότητα, αναστενάζω καθώς ο οργασμός υποχωρεί σε μια όμορφη λάμψη στο πρόσωπο μου. Ρίχνω μια τελευταία ματιά στο αδύναμο σώμα μου στον καθρέφτη και σιγά σιγά αρχίζω να έρχομαι στην πραγματικότητα. Με τα τρεμάμενα πόδια μου φτάνω στο κρεβάτι και κάθομαι. Απλώνομαι νωχελικά, κοιτάζοντας τα δάχτυλα των ποδιών μου.

Σιγά-σιγά, έχω καταφέρει να χύνω σαν να με γαμάει ένας μεγάλος και σκληρός πούτσος και να το απολαμβάνω το ίδιο. Το χαίρομαι τόσο πολύ..

Share.

Comments are closed.