Σεβασμός σε ενα G-Shock

0

Η G-Shock αποτελεί  το πλέον σκληροτράχηλο brand της Casio, με ατσάλινη στεφάνη. “Πάντα αναζητάμε τρόπους να εντυπωσιάσουμε τους πελάτες μας“, δήλωσε στο Esquire ο ιδρυτής της G-Shock, Kikuo Ibe. “Θέλουμε να διατηρούμε το αρρενωπό στυλ αλλά να αξιοποιούμε νέες τεχνολογίες, γιατί όλοι περιμένουν το καλύτερο από τη G-Shock“. Σκληροτράχηλα μοντέλα, σχεδιασμένα για εκείνους που αποζητούν λειτουργικότητα και αθλητικό χαρακτήρα στον καρπό τους ακόμα και στις πιο δυσμενείς συνθήκες.

Για πάνω από 25 χρόνια τα Casio G-Shock αποτελούν το απόλυτο ψηφιακό και σκληροτράχηλο ρολόι που αντέχει κάθε καταπόνηση. Η εκπληκτική τους ανθεκτικότητα και αδιαβροχοποίηση τα καθιστούν ως το πλέον κατάλληλο ρολόι για κάθε δραστηριότητα και τον ορισμό του ρολογιού αντοχής. Τα εντυπωσιακά όμως χρώματα των ρολογιών G-Shock τα κρατούν αγαπητά και δημοφιλή όχι μόνο στους παραδοσιακούς λάτρεις των Casio αλλά σε όλο και ευρύτερο κοινό.

Τα G-Shock είναι στην κορυφή των πωλήσεων και φοριούνται είτε με casual ντύσιμο είτε ακόμη και σε πιο επίσημες εξόδους. Για τους άντρες τα G-Shock είναι Once in a lifetime ρολόι καθώς οι περισσότεροι κάποια στιγμή θα το προτιμήσουν είτε ως το ανθεκτικό ρολόι σε νεαρή ηλικία, είτε ως ανθεκτικό αξεσουάρ στην θητεία είτε ως στιλάτο χρωματιστό ρολόι για την καθημερινότητα τους.

Share.

Comments are closed.