25 “μελετημένες” ατάκες του Donald Trump

0

Είτε τον συμπαθείς, είτε τον μισείς, ο Donald Trump κατάφερε με τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του να βγει Πρόεδρος της Αμερικής. Αυτές ειναι οι πιο χαρακτηριστικές του ατάκες. 

“Όλα στη ζωή είναι θέμα τύχης”, έχει παραδεχτεί.

“Μια μικρή τρύπα μπορεί να βουλιάξει ένα ολόκληρο καράβι”, έχει πει σχολιάζοντας τις δύσκολες επιχειρηματικές στιγμές που έζησε.

“Έχουμε έναν πρόεδρο που μάλλον δεν έχει γεννηθεί σ’ αυτή τη χώρα”, είχε πει για τον απερχόμενο Πρόεδρο, Barack Obama.

Για τις γυναίκες, που αποτέλεσαν το μεγαλύτερο αγκάθι της προεκλογικής του εκστρατείας, είχε αναφέρει: “Απλά τις φιλάω. Δεν περιμένω καν και όταν είσαι σταρ σ’ αφήνουν να το κάνεις. Τις αρπάζω από το μ….ι. Μπορείς να κάνεις ό,τι θες.”

“Αν η Ivanka δεν ήταν κόρη μου, πιθανότατα να έβγαινα μαζί της” έχει δηλώσει για την ίδια του την κόρη, συνεχίζοντας το σεξιστικό του παραλήρημα.

Όσον αφορά την θέση του για τους ομοφυλόφιλους: “Έχω τόσους πολλούς υπέροχους φίλους που συμβαίνει να είναι gay, αλλά εγώ είμαι παραδοσιακός.”

“Το IQ μου είναι από τα υψηλότερα κι όλοι σας το γνωρίζετε. Σας παρακαλώ να μην αισθάνεστε τόσο ηλίθιοι ή ανασφαλείς. Το λάθος δεν είναι δικό σας…”, έχει πει για την ευφυΐα του.

“Νομίζω ότι η μόνη διαφορά ανάμεσα σε εμένα και τους άλλους υποψήφιους είναι το γεγονός ότι είμαι πιο τίμιος και οι γυναίκες μου είναι πιο όμορφες.”

Σχολιάζοντας τη μεγαλύτερη αντίπαλό του στην κούρσα για την προεδρία, Hillary Clinton, έχει πει πως “είναι τόσο δυσάρεστη γυναίκα”.

“Ένα από τα βασικά προβλήματα της εποχής είναι ότι η πολιτική είναι ένα αίσχος. Οι καλοί άνθρωποι δεν κυβερνούν”.

«Ο Robert Pattinson δεν θα έπρεπε να δεχθεί πίσω την Kristen Stewart. Τον εξαπάτησε σαν σκυλί και θα το κάνει ξανά- απλά παρακολουθείστε. Μπορεί να έχει μία πολύ καλύτερη σύντροφο».

«Η Arianna Huffington είναι απωθητική, τόσο μέσα όσο και έξω της. Κατανοώ πλήρως γιατί ο πρώην σύζυγος της την εγκατέλειψε για έναν άνδρα, πήρε μια καλή απόφαση».

«Η ομορφιά μου είναι ο πλούτος μου».

«Δεν έχω δει ποτέ έναν αδύνατο άνθρωπο να πίνει Diet Coke».

«Ξέρετε, δεν έχει σημασία τι γράφουν τα media, αρκεί να έχεις έναν νεανικό και όμορφο πισινό». ομορφιά σε εμένα είναι ότι είμαι πολύ πλούσιος».

«Τα δάχτυλά μου είναι μακριά και όμορφα, όπως είναι και άλλα μέρη του σώματός μου».

«Είσαι αηδιαστική»- το είπε σε μια γυναίκα δικηγόρο η οποία κατά τη διάρκεια δίκης, ζήτησε ολιγόλεπτο διάλειμμα προκειμένου να θηλάσει το μωρό της.

«Το θέμα είναι ότι, δεν μπορεί να είσαι ποτέ τόσο πολύ άπληστος».

«Λυπάμαι, δεν υπάρχει ούτε ένας αστέρας στη σκηνή σήμερα»- σχόλιο για το debate.

«Οι άλλοι υποψήφιοι μπήκαν μέσα, δεν ήξεραν πως ο κλιματισμός δεν δούλευε. Ίδρωσαν σαν σκυλιά… Πως θα νικήσουν τον ISIS; Δε νομίζω ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί».

“Όταν το Μεξικό στέλνει τους ανθρώπους του, δεν στέλνει τους καλύτερους. Δεν στέλνουν εσάς. Στέλνουν ανθρώπους που έχουν πολλά προβλήματα και φέρνουν τα προβλήματα αυτά σ’ εμάς. Φέρνουν ναρκωτικά. Φέρνουν εγκλήματα. Είναι βιαστές, αλλά μερικοί υποθέτω είναι καλοί άνθρωποι”, είχε παραδεχτεί για τους μετανάστες από το Μεξικό.

“Θα χτίσω έναν μεγάλο τοίχο -κανένας δε χτίζει τοίχους καλύτερα από μένα, πιστέψτε με- και θα το χτίσω χωρίς οικονομικό κόστος. Θα χτίσω έναν μεγάλο, μεγάλο τοίχο στα νότια σύνορά μας και θα κάνω το Μεξικό να πληρώσει γι’ αυτόν τον τοίχο. Σημειώστε τα λόγια μου…”, υποσχέθηκε στους ψηφοφόρους του.

Μιλώντας για το ποιοι μετανάστες πρέπει να γίνονται δεκτοί στις ΗΠΑ επισήμανε πως “Πρέπει να δεχόμαστε στη χώρα εκείνους που μοιράζονται τις αξίες μας και σέβονται τους ανθρώπους μας. Κατά τη διάρκεια του Ψυχρού πολέμου είχαμε ένα ιδεολογικό τεστ. Αυτή τη στιγμή πρέπει να προχωρήσουμε σε νέο ιδεολογικό τεστ για τις απειλές που αντιμετωπίζουμε σήμερα και πρέπει να τις εξετάσουμε. Προτείνω λεπτομερή εξέταση.”

Share.

Comments are closed.