Στέρεψαν οι δικαιολογίες των εχθρών σου ΠΑΟΚ μου

0

Ξεπεράστηκαν, πλέον, όλα τα αφηγήματα των αντιπάλων οπαδών και οπαδογράφων που συνοδεύουν την αήττητη πορεία του ΠΑΟΚ από την αρχή της χρονιάς. Γιατί απλά μόνο ένας αδαής δεν μπορεί να δεχθεί ότι ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου καλπάζει χωρίς σταματημό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης
Και αν η Ελλάδα ήταν κράτος δικαίου, τότε ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να διεκδικεί αυτή την ώρα το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ της ιστορίας του. Στέρεψαν οι δικαιολογίες όλων αυτών που έψαχνα δεξιά και αριστερά για να μειώσουν την αγωνιστική αξία του ΠΑΟΚ. Και προσέξτε, μιλάμε για ομάδα που έκανε διπλά σε Καραϊσκάκη, ΟΑΚΑ, Χαριλάου, Αγρίνιο και άνετες σκούπες στους τρεις του ΠΟΚ στην Τούμπα. Μετά οι φιλόσοφοι της μπάλας μας είπαν πώς «στα μικρά ματς κρίνεται ο τίτλος»; Μόνο νίκες με τις ομάδες εκτός πρώτης πεντάδας.

Μετα ήρθε το«χωρίς Πρίγιοβιτς θα καταρρεύσουμε»; Γέμισε με σκόρερ η ομάδα μετά τη φυγή του Σέρβου, δέκα εκατομμύρια στο ταμείο, τα μισά καβάτζα για το καλοκαίρι και η ομάδα έπαιζε καλύτερα.

Μετά ήρθε, το κάπου θα τα γκρεμίσουν ολα οι οπαδοί μας. Κατέρρευσε και αυτή η δικαιολογία σαν τα παλάτια στην άμμο. Υποδειγματική και υπομονετική Τούμπα σε οποιαδήποτε συνθήκη αντιμετώπισε, μόνιμη παρουσία στα εκτός έδρας χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Και τώρα που η ομάδα είναι μόλις δυο βαθμούς μακριά από τον τίτλο ( σε τρεις αγώνες) και έχει την ευκαιρία να τελειώσει το πρωτάθλημα στην Λάρισα, οι φιλόσοφοι συσκέπτονται μεταξύ τους για να βρουν την νέα πολιτική που θα ακολουθήσουν, μπροστά στον τιφώνα ΠΑΟΚ, που αναμένεται να σαρώσει τα πάντα τα επόμενα χρόνια.

Τώρα λοιπόν που είναι απολύτως ξεκάθαρο πως το σηκώσει ο καλύτερος, ο ενδεχομένως καλύτερος όλων των εποχών στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου που μένει να σπάσει το στοιχειωμένο 24-6-0 του Παναθηναϊκού πριν από μισό αιώνα και βάλε και να γράψει το υπέρτατο αήττητο ρεκόρ που θα χρειαστούν άλλα πενήντα τόσα χρόνια για να καταρριφθεί,οι εχθροί του ΠΑΟΚ κοιτούν αποσβωλωμένοι μην ξέροντας τι να πουν. Δεν πειράζει. Προφανώς δεν έχουν ιδέα όλοι αυτοί για το τι θα ακολουθήσει. Δε ξέρουν τι έρχεται. Φαντάσου δηλαδή, αν δεν ήταν η καλύτερη ομάδα των τριών τελευταίων χρόνων ο ΠΑΟΚ τι άλλο θα ακούγαμε. Απλά φαντάσου….
Η προσμονή λοιπόν φτάνει στο τέλος της. Όλα μπορούν να τελειώσουν την Κυριακή στην Λάρισα. Λίγη υπομονή χρειάζεται. Λίγη, μόνο λίγη. Και συγκέντρωση…Εδω περιμέναμε 34 χρόνια, για λίγα εικοσιτετράωρα κάνουμε έτσι;

ΣΣ1

Αν δεν αντέχετε το τώρα του οπαδού του ΠΑΟΚ, στην προσμονή, στη λαχτάρα, στην ανυπομονησία για τον τίτλο που περιμένει από πριν γεννηθεί ή από τότε που πήγαινε Δημοτικό και τώρα πηγαίνει στα ματς με το παιδί του ή από τότε που δεν ήταν καν γονιός και τώρα έχει εγγόνια, τότε προφανώς θα πρέπει να σταμστησετε να ασχολείστε με το ποδόσφαιρο. Όπως έγραψε και ένας οπαδός του ΠΑΟΚ στα social media..”αυτό που έρχεται, δεν θα το αντέξουμε ούτε εμείς οι ίδιοι”.

Share.

Comments are closed.