Πασχαλινό Μπαζάρ στον Σύλλογο Συνδρόμου DOWN

0

Πασχαλινό μπαράζ από τον Σύλλογο Συνδρόμου DOWN.  Στην Πασχαλινή αγορά που λειτουργεί και σήμερα, οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν λαμπάδες, κατασκευές πασχαλινές, γλυκά και πολλά δωράκια. Το μπαζαρ αλλά και η Πασχαλινή αγορά λειτουργεί  στις νέες εγκαταστάσεις,Ροδοπόλεως 5  στην Καλαμαριά. 

Το Σάββατο ο οικονομολόγος και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Απόστολος Σπαθάς επισκέφτηκε το μπαζάρ, και είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων Σταυρο Τσιφλίκη. Ξεναγήθηκε στις εγκαταστήσεις και ενημερώθηκε για τα θέματα που απασχολούν τον Σύλλογο. Από την πλευρά του ο κ. Τσιφλίκης ευχαρίστησε όλους όσους επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου και δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Να αναφέρουμε πώς σημαντική οικονομική βοήθεια στο Σύλλογο είχε στο παρελθόν ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Στέφανος Αθανασιάδης, που είχε δώσει ένα χρηματικό ποσόν για τις ανάγκες του Συλλόγου και την λειτουργια των νέων εγκαταστάσεων. Επίσης υπάρχει και ειδικό δωμάτιο του ΠΑΟΚ καθώς και η ΠΑΕ εχει βοηθήσει.

Να σημειώσουμε τέλος την συγκινητική εθελοντική προσφορά γονέων στον σύλλογο που χρειάζεται την βοήθεια όλων μας. Μια επίσκεψη ακόμη και σήμερα στο μπαζάρ (Ροδοπόλεως 5  στην Καλαμαριά),ειναι σημαντική για αυτούς τους ανθρώπους.

Share.

Comments are closed.