Το ποδοσφαιρικό μέλλον γράφεται μπροστά μας

0

Ο ΠΑΟΚ  ετοιμάζεται να ζήσει τις καλύτερες στιγμές της σύγχρονης ποδοσφαιρικής εποχής του, σε πείσμα “φίλων και εχθρών”, που παρακολουθούν ανήμποροι την εξέλιξη του συλλόγου, ως οργανισμό και όχι απλά ως μιας ποδοσφαιρικής ομάδας.

Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης

Και δεν είναι μόνο οι δύο νίκες που χρειάζεται και μαθηματικά για το πρώτο πρωτάθλημα  ύστερα από 34 χρόνια. Είναι η προσπάθεια για το νταμπλ, είναι το μέλλον ΚΥΡΙΩΣ αυτό που τρομάζει τους ανταγωνιστές τους.  Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που τα τρία τελευταία χρόνια, απέδειξε, πώς τα καλύτερα για αυτήν είναι μπροστά. Και ένα κατεστημένο συνάμα που χάνει την γη κάτω από τα πόδια του. Συνηθισμένοι στο χάιδεμα και στην εύνοια δεκαετίες τώρα, οι όψιμοι λάτρεις της δικαιοσύνης ,επιδίδονται τα τελευταία χρόνια σε μια επίθεση κυρίως κατά του Ιβάν Σαββίδη αλλά και του ΠΑΟΚ. Αντί να κοιτάξουν την ομάδα τους, κατηγορούν τους πάντες για να καλύψουν τις αδυναμίες τους. Είναι οι ίδιοι που μας έλεγαν φτιάξτε ομάδες να κερδίζετε και τους διαιτητές. Ακριβώς οι ίδιοι…

Η ωραιότερη στιγμή στην ζωή είναι όταν ο τροχός γυρίζει και εσύ απλά κάθεσαι και το απολαμβάνεις. Αυτή η στιγμή είναι τώρα. Η ιστορία γράφεται εδώ μπροστά μας. Από τον ΠΑΟΚ.  Που επιχειρεί να κατακτήσει το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του. Κάτι που θα έπρεπε να είχε κάνει η υπερομάδα του Κούδα. Άλλη μεγάλη ιστορία αυτή που οι όψιμοι λάτρεις της ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης αγνοούν επιλεκτικά. Όποια ομάδα δεν μπορεί,  να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ εντός του αγωνιστικού χώρου ας αποσυρθεί, και ας κοιτάξει τον εαυτό της στον καθρέφτη, κάνοντας την αυτοκριτική της, και οχι ψάχνοντας  δικαιολογίες δεξιά και αριστερά. Μιλάνε για συμφέροντα, ομάδες και παράγοντες που βίασαν το Ελληνικό ποδόσφαιρο επί δεκαετίες και τώρα αναζητούν δικαιολογίες για να καλύψουν την ανυπαρξία τους.

Ο ΠΑΟΚ σε καμία περίπτωση «δεν θα περιμένει μέχρι το σπαθί να στραφεί εναντίον του», αλλά με τον Σαββίδη στο τιμόνι αποφάσισε να δράσει μόνος του και να εξοντώσει τους εχθρούς τους. Αυτούς δηλαδή που χρόνια τώρα τον σταμάτησαν.  Αυτούς που δεν δίστασαν μπροστά σε τίποτε, ακόμη τώρα που ο ΠΑΟΚ έχει μακράν την καλύτερη ομάδα και που του έκλεψαν με το έτσι θέλω ένα πρωτάθλημα στις δικαστικές αίθουσες.
Εν ολίγοις καλό θα είναι να συνηθίζουν σιγά σιγά όλοι αυτοί που ανακάλυψαν την δικαιοσύνη ξαφνικά στην ζωή τους. Όταν το άδικο έπνιγε τον ΠΑΟΚ δεν νοιαζόταν κανείς. Άλλωστε σε αυτή την ζωή υπάρχουν και Θεοί, και δαίμονες και άγγελοι. Κάθε καινούργιος παίκτης αντιμετωπίζετε με καχυποψία από τους “βετεράνους” του τραπεζιού. Πολύ περισσότερο όταν είναι δυνατός και οικονομικά πανίσχυρος.
Οπότε καλό θα είναι να συνηθίσουν στην νέα τάξη πραγμάτων όλοι αυτοί, οι ηγεμόνες της ποδοσφαιρικής σκηνής που ξαμόλησαν τα σκυλιά τους, κατά του νέου ΠΑΟΚ και του ιδιοκτήτη του. Θα συνηθίσουν….. Η αρχή γίνεται από φέτος αν και καθυστέρησε κάποια χρόνια, η αλήθεια ειναι
Share.

Comments are closed.