Ο αυθεντικός ανδρας

0

Οι αυθεντικοί άντρες είναι αφοσιωμένοι σε αντικείμενα, καταστάσεις και ανθρώπους που τους κάνουν να νιώθουν καλά. Να έχουν αυτοπεποίθηση, να πιστεύουν στον εαυτό τους, να πετυχαίνουν το στόχο τους.

Το ρολόι του: Που επένδυσε για να το αγοράσει, που έμαθε όλες του τις λειτουργίες, που όταν το φοράει γνωρίζει ότι ο χρόνος κυλάει αλλιώς, που γνωρίζει την ιστορία του οίκου που υπάρχει χαραγμένος πίσω από την κάσα.

Το πουκάμισό του: Αυτό με το οποίο θα βγει πρώτο ραντεβού, που βρίσκεται στο τέλειο μήκος όταν μένει απέξω από το παντελόνι, και έτσι μπορεί να φορεθεί και μέσα και έξω.

Οι κολλητοί του φίλοι: Με αυτούς με τους οποίους μοιράζεται τα πάντα, με εκείνους που συμβαίνει συχνά να περνάει καλύτερα και από την κοπέλα του -κορίτσια μη ζηλεύετε, είναι η αλήθεια.

Η μοναχική οδήγηση: Μόνος, με την αγαπημένη του μουσική και το παραλιακό τοπίο της Θεσσαλονικης στα δεξιά. Χιλιόμετρα ενδοσκόπησης, αλλαγή παραστάσεων και όλα μπορούν να ξαναμπούν στο σωστό ρυθμό τους.

Η προπόνηση: Κάτι που για αυτόν μοιάζει με ψυχοθεραπεία, κάτι ανεπανάληπτα τονωτικό για το οποίο είναι ικανός να ξυπνήσει από τα χαράματα για να βρεθεί στο γυμναστήριο ή στο ταρτάν του σταδίου για τρέξιμο.

Το ουίσκι του: Σήμα κατατεθέν του άνδρα. Το απόλυτο ποτό του. Ενα κλασικά για να τον συνοδεύει και να τον κάνει ξεχωριστό. Είπαμε σήμα κατατεθέν (Macallan για παράδειγμα)

Το σήμα – κατατεθέν που πρέπει να έχεις

Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή ενός άντρα είναι ξεχωρίζει από το πλήθος. Αυτό δυστυχώς το είχαν και στο μυαλό τους όλοι όσοι πήγαν και γέμισαν το κορμί τους με τατουάζ χωρίς να ανήκει κάτι τέτοιο στην κουλτούρα ή τη φιλοσοφία τους, και πλέον ξεχωρίζουν όσοι δεν έχουν «βαφτεί». Αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν αναφερόμαστε σε κάτι τέτοιο. Αλλά σε κάτι πολύ πιο απλό: Από ένα vintage ρολόι ή πολύχρωμες κάλτσες, από το ποτό που παραγγέλνεις μέχρι ένα εστιατόριο που εμπιστεύεσαι συνέχεια. Μικρά πραγματάκια και συνήθειες που όντως σε καθιστούν ξεχωριστό.

Share.

Comments are closed.