Ομοσπονδία Πατριωτικών – Ορθοδόξων Σωματείων & Επιτροπές αγώνα για Μακεδονία κατά αυτόκλητων σωτήρων

0

Την στιγμή που ο κίνδυνος για την Μακεδονία μας – παρόλο το φιάσκο του δημοψηφίσματος στα Σκόπια – δεν έχει απομακρυνθεί, το παρακράτος με λύκους που φοράν προβιά πατριωτών κτυπάει ξανά. Ότι δεν κατάφερε το παρακράτος με ασύλληπτη βία κατά των αγνών διαδηλωτών, με τις στημένες παρουσιάσεις για την συμφωνία, κινδυνεύει να το πετυχει με αυτόκλητους σωτήρες που θέλουν να οδηγήσουν κατά δήλωση τους τον αγώνα, την στιγμή που έχουν ανύπαρκτο παρελθόν, σαθρό παρόν αλλά γνωστό και προβλέψιμο μέλλον.

Με πλήρη συνείδηση όλων των μελων μας που έχουν δεκαετίες πατριωτικής δράσης & διώξεων δεν συνηγορούμε & αρνιόμαστε να στηρίξουμε φιέστες που ετοιμάζουν κάποιοι με προσωπικά κίνητρα μέσα στον Οκτώβριο στην διψα τους για δημοσιότητα αρρωστημένη ηγεσια.. Αλήθεια που ήταν όλοι αυτοί οι κύριοι εδω και χρόνια σε όλες τις δράσεις τόσο για την Μακεδονία όσο και για τα υπόλοιπα εθνικά θέματα??

Στα πλαίσια αυτά δεν γνωρίζουμε αλλά ούτε αναγνωρίζουμε επίδοξους σωτήρες όπως την Παμμακεδονικη συνομοσπονδία Ελλάδος η οποία δεν ανήκει στο δίκτυο των παμμακεδονικων ενώσεων υφηλίου. Η μονή οργάνωση που σήκωσε με αίσθημα ευθύνης το βαρος του αγώνα ήταν η ( ΠΟΠΣΜ ) Πανελλήνια ομοσπονδία πολιτιστικών συλλόγων Μακεδόνων ) με της οποίας τον πρόεδρο κ. Τατσιο Γεώργιο και τα μέλη της μοιραζόμαστε τις ίδιες πατριωτικές ανησυχίες. Τέλος, οι λοιποί ουρανοκατέβατοι σωτήρες (που μας ήταν άγνωστοι μέχρι πριν 5 μήνες) που ονειρεύονται να γίνουν βεζίρηδες στην θέση του βεζίρη προσπαθώντας με λόγια να ενώσουν τον πατριωτικό χώρο αλλά με πράξεις προβοκατόρικες να τον εκμηδενίσουν θα μας βρουν απέναντι τους. Συνυπογραφούν :

1. Ομοσπονδία Πατριωτικών & Ορθοδόξων Σωματείων

2. Επιτροπές αγώνα για Μακεδονία

Share.

Comments are closed.