Νέο σκάνδαλο για τον Ρονάλντο: Τρεις γυναίκες τον κατηγορούν για κακοποίηση

0

Σε ατέρμονη δίνη σκανδάλου στροβιλίζεται αυτή την περίοδο ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Την περασμένη εβδομάδα η αστυνομία του Λος Άντζελες άνοιξε εκ νέου την υπόθεση για βιασμό της 34χρονης Αμερικανίδας Κάθριν Μαγιόργκα από τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή το 2009.

Ο άσος της Γιουβέντους χαρακτήρισε τις κατηγορίες εις βάρος του «fake news» και η ιταλική ομάδα προσέφερε με δημόσια τοποθέτηση την στήριξή της στον ποδοσφαιριστή, αλλά, όπως όλα δείχνουν, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα βρεθεί αντιμέτωπος και με νέους «μπελάδες». Ο Λέσλι Στόβαλ, δικηγόρος της Κάθριν Μαγιόργκα, σε συνέντευξή του την Κυριακή στη βρετανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα Sun αποκάλυψε πως διερευνά τις κατηγορίες τριών ακόμα γυναικών, που υποστηρίζουν πως βίωσαν από τον Κριστιάνο Ρονάλντο «παρόμοιες εμπειρίες» με την Μαγιόργκα. «Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από μια γυναίκα που υποστηρίζει ότι είχε παρόμοια εμπειρία. Εργάζομαι για να επαληθεύσω αυτή την πληροφορία», δήλωσε ο Στόβαλ.

Ο ίδιος, αρνήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητα της γυναίκας που του τηλεφώνησε, αλλά ανέφερε πως θα δώσει τα στοιχεία της στην αστυνομία του Λος Άντζελες, η οποία άνοιξε εκ νέου την υπόθεση βιασμού της Κάθριν Μαγιόργκα από τον ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με τον δικηγόρο η γυναίκα που τον πήρε τηλέφωνο υποστηρίζει πως βιάστηκε από τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε πάρτι ενώ ο Στόβαλ ανέφερε πως ερευνά τις υποθέσεις και δύο άλλων γυναικών, που υποστηρίζουν πως κακοποιήθηκαν από τον Πορτογάλο άσο.

Μία εξ αυτών ισχυρίζεται πως υπέγραψε «εμπιστευτική συμφωνία» με τον παίκτη το 2009, αν και δεν έχει διευκρινίσει για τι ακριβώς κατηγορεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο και η τρίτη γυναίκα υποστηρίζει πως «χτυπήθηκε από τον Ρονάλντο».

Ο 33χρονος «γητευτής» της «στρογγυλής θεάς» κατηγορείται από την 34χρονη Αμερικανίδα Κάθριν Μαγιόργκα πως τον Ιούνιο του 2009, ο Κριστιάνο Ρονάλντο την βίασε παρά φύσιν στην σουίτα του, στο ξενοδοχείο Palms Hotel στο Λας Βέγκας, όπου ο παίκτης είχε ταξιδέψει για διακοπές. Εκείνη την περίοδο η Μαγιόργκα είχε συναινέσει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό αφού έλαβε το ποσόν των 375.000 δολαρίων. Τώρα η αστυνομία του Λας Βέγκας άνοιξε εκ νέου την υπόθεση αφού, σύμφωνα με τους δικηγόρους της 34χρονης, η Αμερικανίδα αποφάσισε να μιλήσει δημόσια μετά και την εξάπλωση του κινήματος #MeToo, όπου οι γυναίκες μοιράζονται δημόσια τις ιστορίες σεξουαλικής κακοποίησής τους. thepaper.gr

Share.

Comments are closed.