Γιάννης Παγκαλίδης: “Να καθιερώσουμε ένα τουρνουά στην μνήμη του Παναγιώτη Ποικιλίδη”

0

Ο ομοσπονδιακός προπονητής πάλης και προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Παγκαλίδης , μίλησε στο Paok Voice για την μεγάλη επιτυχία του αθλητή του και υιού του Ηλία , ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης στο Σεράγεβο. Ήταν μια μεγάλη επιτυχία, η οποία ήρθε με μεγάλη προσπάθεια και πολύ προπόνηση. Είναι ένα πρώτο βήμα, το οποίο απαιτεί ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια γιατί το δύσκολο είναι να παραμείνεις στην κορυφή. Έχουμε μπροστά μας το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στον Σεπτέμβριο στην Αθήνα και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα.”

Αναφερόμενος στο τμήμα πάλης του ΠΑΟΚ, τόνισε: “Αυτό που έκανε ο ΠΑΟΚ δεν έχει ξαναγίνει. Έχει κατακτήσει όλα τα πρωταθλήματα και έχει ανεβάσει το επίπεδο της πάλης. Γίνονται σωστά βήματα και μπορούν να γίνουν ακόμη περισσότερα. “

Ο Γιάννης Παγκαλίδης μίλησε και ένα όνειρο του, έναν στόχο που θέλει να υλοποιήσει: “Ονειρεύομαι να καθιερώσω ένα τουρνουά στην μνήμη του Παναγιώτη Ποικιλίδη, ενός ανθρώπου που έδωσε τόσα στον αθλητισμό, στην πλάτη, στους φίλους. Είναι κάτι που σκέφτομαι. Βέβαια θα χρειαστεί προεργασία, προσπάθεια από όλους. Θα επιδιώξω συνάντηση με την Βούλα Πατουλίδου, που είναι άνθρωπος του αθλητισμού και μας νιώθει, με τον δήμαρχο Καλαμαριάς και φυσικά με τον κ. Σαββίδη. Σε αυτό το σημείο να πω , οτι ο Ιβάν Σαββίδης ήταν ευλογία για τον ΠΑΟΚ. Βλέπουμε πόσο ανέβασε τον ΠΑΟΚ, πόσο υποδειγματικά λειτουργούν όλα στον σύλλογο και στα άλλα τμήματα.”

Share.

Comments are closed.