Σαββίδης: «Η Ελλάδα θα ζήσει για πάντα, δεν μπορεί να πεθάνει»

0

Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν παρόντας στην πανομογενειακή συγκέντρωση στο Σταθάκειο Κέντρο, στη Νέα Υόρκη! Εκτός από τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης και εκπρόσωποι συλλόγων και κοινοτήτων, αλλά και στελέχη της Ομοσπονδίας και εθελοντές της Παρέλασης ενόψει των εκδηλώσεων για τον Μήνα της Ελληνικής Κληρονομιάς.

«Πιστεύω ότι πράγματι η Ελλάδα θα ζήσει για πάντα, δεν μπορεί να πεθάνει. Την αγαπάμε πάρα πολύ, και στην ψυχή μας, στην καρδιά μας θέλουμε όλες τις αξίες του ελληνικού λαού», είπε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος θα είναι ο τελετάρχης της παρέλασης, στο λόγο του.

Ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Δρ Κωνσταντίνος Κούτρας, ο πρόξενος Μάνος Κουμπαράκης, ο Επίσκοπος Ευκαρπίας Ιερόθεος, ο π. Νεκτάριος Παπαζαφειρόπουλος, ο πτέραρχος Γρηγόρης Πεζεράκος, που ηγείται του στρατιωτικού γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο ταγματάρχης της Προεδρικής Φρουράς Λάζαρος Ριζόπουλος, ο ναύαρχος εν αποστρατεία Σταύρος Μιχαηλίδης, ο στρατηγός εν αποστρατεία Χρήστος Μανωλάς και ο δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση.

Σε εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Χίλτον του Μανχάταν στο επίσημο δείπνο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης το βράδυ του Σαββάτου θα απονεμηθεί στον Ιβάν Σαββίδη το βραβείο της Ελευθερίας.

Share.

Comments are closed.