Μανώλης Γεωργιάδης: Ενας επικίνδυνος διαιτητής βόλει για τον ΠΑΟΚ

0

Ο ΠΑΟΚ δεν υποστηρίζει σε καμία περίπτωση ότι έχασε από την διαιτησία το ματς με τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει πολύ καλά γιατί έχασε, και θα το διορθώσει όπως το έκανε και άλλες χρονιές. Θα το βρει η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες.

Άλλο αυτό και άλλο η διαιτησία που αποφάσισε να επέμβει απροκάλυπτα εις βάρος του ΠΑΟΚ. Όπως αποδείχτηκε ο Μανώλης Γεωργιάδης είναι επικίνδυνος να σφυρίζει τέτοια ματς μπροστά σε 5000 οπαδούς. Είναι άλλο πράγμα να σφυρίζεις ένα γυναικείο ματς με 9 φιλάθλους και άλλο πράγμα να σφυρίζεις ένα ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός με γεμάτες κερκίδες. Αυτή την απόλαυση που του δίνει το βόλεϊ και ο ΠΑΟΚ που γεμίζει τα γήπεδα στον διαιτητή, και ο οποίος το απολαμβάνει, θα πρέπει να ξέρει ( ο διαιτητής) να διαχειρίζεται σωστά ένα ματς. Ο κ. Γεωργιάδης το τονίζω και πάλι, δεν είχε κανένα λόγο να επέμβει και να κάνει άνω- κάτω το ματς. Και ας τον ενημερώσει κάποιος, πώς αν οι παράγοντες του ΠΑΟΚ δεν έμπαινα μέσα στον αγωνιστικό χώρο να του τα πουν , τότε είναι βέβαιο πώς θα έμπαινε ο κόσμος.

Έχει και τίμημα κ. Γεωργιάδη το να σφυρίζεις τέτοια ματς. Δεν μπορεί δηλαδή απροκάλυπτα να δίνεις τρείς διπλές μπάλες στον ΠΑΟΚ και καμία στον Ολυμπιακό. Τρείς διπλές εις βάρος του ΠΑΟΚ. Ολες οι φάσεις που μπαίνει το προσωπικό στοιχείο κρίσης, υπέρ του Ολυμπιακού. Μά όλες

Δεν γίνεται να μην δεν βλέπεις την παράβαση Στιβαχτή που καθόρισε το τέταρτο σέτ και να μην βλέπεις επίσης το μπλόκ αουτ στη επίθεση Σαφράνοβιτς και να δίνεις άουτ. Και το 6-7 έγινε 6-8 στο ται μπρέικ κ. Γεωργιάδη. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν τέτοια διαιτητικά όργια εις βάρος μιας ομάδας. Και τι περίμενε ο κ. Γεωργιάδης; Να του πουνε και μπράβο οι παράγοντες του ΠΑΟΚ;

Κατ εμέ ο συγκεκριμένος διαιτητής ειναι ένας επικίνδυνος διαιτητής, που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ξαναπάει στο paok  sports arena και να ξανασφυρίξει ως πρώτος τον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει αυτό το σενάριο. Και δεν υπάρχει κυρίως στη πλευρά του κόσμου που είδε απροκάλυπτα έναν διαιτητή να καθορίζει το τέταρτο σετ. Και όσο για τους ειδήμονες που ανακάλυψαν το βόλεϊ … πρόσφατα, είναι άλλο πράγματα το 14-15 και άλλο το 14-17.

ΣΣ1

Συγχαρητήρια στους ανθρώπους του ΤΑΠ για την ψυχραιμία τους. Οι άνθρωποι βάζουν τα χρήματα τουτουςι έρχεται ο κάθε Γεωργιάδης και επεμβαίνει στην ροή ενός μάτς λες και είναι το τσιφλίκι του πατέρα του.

ΣΣ2

Σε ενα τελείως διαφορετικό επίπεδο δοκιμασίας μπήκε ο κόσμος του ΠΑΟΚ με τέτοια διαιτησία. Μπράβο του για την ψυχραιμία του. Μπράβο του

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.