Οι 7 κανόνες που πρέπει να ακολουθείς όταν βάζεις άρωμα

0

Τα ανδρικά αρώματα είναι μεγάλο συν στην εικόνα ενός άνδρα, καθώς είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατηρεί μια γυναίκα πάνω του. Όσο πιο βαριά είναι η μυρωδιά, τόσο πιο ελκυστικός φαίνεσαι στα μάτια (και στη μύτη) μιας γυναίκας. Αφού πρώτα επιλέξεις το κατάλληλο άρωμα για το γούστο και το δέρμα σου, πρέπει να εφαρμόζεις τους 7 κανόνες για πιο σωστή χρήση.

1) Όσο λιγότερο, τόσο καλύτερα

Δε χρειάζεται να λουστείς με όλο το μπουκάλι και η μυρωδιά σου να γίνεται αντιληπτή σε απόσταση 5 μέτρων, αλλά να βάλεις λίγες σταγόνες στο λαιμό σου, τις οποίες η σύντροφός σου θα μυρίσει μόλις πέσει στην αγκαλιά σου.

2) Μην ψεκάζεις 2 φορές το ίδιο σημείο

Μετά από λίγη ώρα η μύτη σου θα συνηθίσει στη μυρωδιά της κολόνιας και θα νομίζεις ότι αυτή εξατμίστηκε. Η μυρωδιά αρχίζει να ξεθυμαίνει σιγά σιγά 2 ώρες μετά την εφαρμογή της, οπότε ακόμα και αν εσύ δεν μπορείς να τη μυρίσεις πια, οι άλλοι την καταλαβαίνουν.

3) Μην συνδυάζεις διαφορετικά αρώματα

Όταν βάζεις δύο ή και περισσότερα αρώματα, το αποτέλεσμα είναι απλά αποκρουστικό, όσο ωραία και αν μυρίζουν (χωριστά το κάθε ένα). Ποτέ μην βάζεις και τα δύο μαζί λοιπόν, επειδή το αποτέλεσμα θα είναι το αντίθετο από αυτό που περιμένεις…

4) Υπάρχουν “βαριά” και πιο “ελαφριά” αρώματα

Τις πρωινές ώρες είναι καλό να αποφεύγεις τα πολύ “βαριά” αρώματα, όπως και το καλοκαίρι, καθώς σε συνδυασμό με τον ιδρώτα, η μυρωδιά αλλοιώνεται και δεν είναι ευχάριστη.

5) Σε ποια σημεία να ψεκάσεις

Στα σημεία από όπου περνούν οι ιδρωτοποιοί αδένες, το άρωμα διαρκεί περισσότερο. Τα σημεία αυτά είναι οι καρποί, ο λαιμός, το στέρνο και ο καβάλος. Πρόσεξε όμως, δεν πρέπει να αρωματίζεις όλα αυτά τα σημεία. Ιδανικά, πρέπει να ψεκάζεις τους καρπούς και το λαιμό σου, ενώ αν το άρωμα είναι πολύ “ελαφρύ”, μπορείς να ρίξεις και στο στέρνο.

6) Μη βάλεις άρωμα την τελευταία στιγμή

Πρέπει να βάλεις άρωμα τουλάχιστον μισή ώρα πριν συναντήσεις το ραντεβού σου, ώστε να κάτσει η μυρωδιά και να μην είναι πολύ έντονη και διαπεραστική.

7) Όχι στον ήλιο

Ειδικά το καλοκαίρι, καλό είναι να αποφεύγεις να φοράς άρωμα όσο έχει ακόμα ήλιο (ειδικά τις ώρες που καίει περισσότερο, 11 με 4), επειδή το δέρμα κάνει κηλίδες στην περιοχή όπου ρίχνεις το άρωμα. Ο λόγος είναι τα έλαια που περιέχονται σε όλες τις κολόνιες και τα ελαφρύτερα αρώματα, τα οποία εξατμίζονται από τον ήλιο και τη ζέστη, αφήνοντας κηλίδες και δυσχρωμίες στο δέρμα.

http://menexclusive.com/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.