Η Ελλάδα γερνάει, τα παιδιά της μεταναστεύουν και εισβολείς έποικοι τη μετατρέπουν σε Ισλαμικό κράτος

0
Η Ελλάδα γερνάει με επιταχυνόμενο ρυθμό, ενώ η «ψαλίδα» των γεννήσεων σε σχέση με τους θανάτους διευρύνεται συνεχώς, καθιστώντας το δημογραφικό μείζον πρόβλημα, απότοκο και της δεινής οικονομικής κατάστασης της χώρας. Σύμφωνα με την  Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία,το 2014 ο αριθμός γεννήσεων ανήλθε σε  92.149άτομα  σημειώνοντας περαιτέρω (2,1%) μείωση από το 2013, έτος που με 94.134 γεννήσεις ήταν η πρώτη φορά από το 1932 –αρχή των διαθέσιμων στατιστικών στοιχείων– που στη χώρα ο αριθμός των γεννήσεων ήταν πενταψήφιος. Την ίδια χρονιάτο 2014, ο αριθμός των θανάτων έφθασε τους 113.740. Αυτό σημαίνει δηλ. ότι, η θάνατοι ήταν περισσότεροι από τις γεννήσεις κατά 19.606 άτομα.
Από το 1980 που είχαμε 148.134 γεννήσεις, υπάρχει μια συνεχής καθοδική τους πορεία που οφείλεται στη χαμηλή γεννητικότητα της Ελληνίδας μητέρας η οποία  κυμαίνεται μεταξύ 1-1,2 ανά γυναίκα. Οι μόνες περιοχές όπου παρατηρείται υπεροχή των γεννήσεων έναντι των θανάτων είναι η Κρήτη και το Ν΄τιο Αιγαίο
Η μέση ηλικία κατά την οποία μία γυναίκα γίνεται μητέρα είναι τα 31 έτη, ενώ αξιοσημείωτη είναι και η αύξηση 13,1% των γεννήσεων εκτός γάμου. Συγκεκριμένα, 7.165 παιδιά γεννήθηκαν εκτός γάμου το 2014 έναντι 6.337 το 2013. Μεταξύ των γυναικών που έγιναν μητέρες το 2014, το 86,8% ήταν ελληνικής υπηκοότητας και το 13,2% ανήκε σε άλλη υπηκοότητα.
Την ίδια ώρα που οι θάνατοι υπερτερούν των γεννήσεων και οι Ελληνίδες μητέρες γεννούν περίπου ένα παιδί ανα μέσο όρο, οι μουσουλμάνες μητέρες γεννούν 5 παιδιά ανα μέσο όρο. Με δεδομένη τη μαζική εισβολή μουσουλμάνων εποίκων που σήμερα στο σύνολό τους μαζί με τους μουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης ξεπερνούν το 1,5 εκατομμύριο και το γεγονός ότι, εισέρχονται 5.000 ημερησίως από τα ανατολικά σύνορα, είναι σαφές ότι πολύ σύντομα θα μας υπερκεράσουν πληθυσμιακά, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τη χώρα μας.

Η τραγική αυτή εξέλιξη επιταχύνεται από το γεγονός ότι τα τελευταία πέντε χρόνια μεταναστεύουν κάθε χρόνο περισσότεροι από 100.000 Έλληνες κυρίως νέοι, στο εξωτερικό σε αναζήτηση εργασίας.. Αλλά αυτές οι φοβερές διαπιστώσεις με τις τρομακτικές τους συνέπειες ελάχιστα απασχολούν τους κυβερνώντες και τους «φιλάνθρωπους» πολιτικούς και δημοσιογράφους που  υποθάλπουν την Ισλαμοποίηση της χώρας. Της μόνης χώρας στην ιστορία της ανθρωπότητας που θα παραδοθεί σε εισβολείς χωρίς να έχει ριχτεί ούτε μια ντουφεκιά.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.