Ο Λεβαντόφσκι ζητάει 18 εκ. ευρω συμβόλαιο

0

Με το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης να θεωρείται δεδομένο, ο Ρόμπερτ Λεβαντόσφσκι φέρεται να ζητάει 18 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου. Ο Πολωνός επιθετικός της Μπάγερν αποτελεί έναν από τους μεταγραφικούς στόχους της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο η Μπάγερν δεν θέλει σε καμία περίπτωση να τον χάσει, ευελπιστώντας πως σύντομα θα προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Το συμβόλαιο του Λεβαντόσφσκι με τους Βαυαρούς λήγει το 2019, με την Μπάγερν να είναι διατεθειμένη να του το αναπροσαρμόσει με καλύτερες αποδοχές ώστε να τον κρατήσει στο Μόναχο. Σύμφωνα με έγκυρο δημοσίευμα της AS, οι πρώτες επαφές έχουν ήδη γίνει, με τον «Λέβα» πάντως να ζητάει 18 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, τη στιγμή που αυτή τη στιγμή οι ετήσιες απολαβές του αγγίζουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης ελπίζουν πως η πλευρά του Πολωνού επιθετικού δεν θα δώσει τα χέρια με την Μπάγερν με αποτέλεσμα η «πόρτα» της μετακίνησής του στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» να ανοίξει το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο ίδιος άλλωστε γνωρίζει πως το συγκεκριμένο ποσό θα μπορέσει να το βρει άνετα στη Μαδρίτη, πιέζοντας με αυτόν τον τρόπο την Μπάγερν να ανεβάσει την προσφορά της. Φυσικά τα πάντα θα εξαρτηθούν και από το αν θα ισχύσει τελικά η απαγόρευση των μεταγραφών με τη Ρεάλ Μαδρίτης να περιμένει το αποτέλεσμα της έφεσης που έχει ασκήσει.

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.