H Sharapova με τη νέα Boxster Spyder

0

Άλλη μία εμφάνιση στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Porsche πραγματοποίησε η διάσημη αθλήτρια του τένις, Maria Sharapova. Λίγο πριν παραβρεθεί σε εκδηλώσεις ενόψει του τουρνουά του Γουίμπλετον, η 28χρονη καλλονή βρέθηκε στο Porsche Center Mayfair και προσπάθησε να κλέψει λίγη από τη λάμψη της νέας Boxster Spyder. Το ανοιχτό μοντέλο που αποκαλύφθηκε τον περασμένο Απρίλιο, ακόμα δεν εμφανίζεται στις αντιπροσωπείες της γερμανικής μάρκας. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως παρότι η εκδήλωση ήταν επί βρετανικού εδάφους, η μπλε «Γερμανίδα» ήταν αριστεροτίμονη.

Boxster-Spyder-Sharapova-c640

Πρόκειται για την πιο ελαφριά και πιο ισχυρή Boxster που έχει κατασκευαστεί ποτέ από τη μάρκα με έδρα τη Στουτγάρδη. Φέρει κινητήρα 3.8lt που προσφέρει 375 άλογα και 42.8 kgm ροπής, κάνει τα 0-100 σε 4.5sec και η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 290 χιλιόμετρα!

Boxster-Spyder-Sharapova-a640

Αφού έκανε μία βόλτα με το γερμανικό μοντέλο, η Sharapova είπε: «Ήταν πολύ διασκεδαστική εμπειρία. Αυτό που μου αρέσει σε αυτό το νέο μοντέλο, είναι πως ενώ δίνει την αίσθηση κλασικού sports car, χαρίζει παράλληλα όσα περιμένει κανείς από ένα μοντέρνο, προηγμένο τεχνολογικά αυτοκίνητο. Είναι φανταστικό και πρέπει να αποκτήσω ένα».

Boxster-Spyder-Sharapova-g640tall

Όσο για τη Ρωσίδα αθλήτρια, έχει στο ενεργητικό της πέντε κατακτήσεις Grand Slam, συνολικό ρεκόρ 584 νικών και βρίσκεται στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης.

Boxster-Spyder-Sharapova-f640

http://www.newsauto.gr/

Share.

Leave A Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.