Κλόπ: «Στόχος μας είναι οι περισσότεροι βαθμοί» (video)

0

Νικώντας (2-0) την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο, σε εξ αναβολής ματς της 18ης αγωνιστικής, η Λίβερπουλ συμπλήρωσε το παζλ-νίκης, επικρατώντας  απέναντι σε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος, εδραιώνοντας παράλληλα την κυριαρχία της με 19 βαθμούς μπροστά από τη (δεύτερη) Μάντσεστερ Σίτι.
Στο τέλος του παιχνιδιού, όμως, ο Γιούργκεν Κλοπ θέλησε να τονίσει ότι τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, παρά το μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων της και έθεσε τον μεγάλο στόχο των «κόκκινων»:
«Ο πρώτος μας στόχος είναι να πάρουμε τους περισσότερους δυνατούς βαθμούς κατά τη διάρκεια της σεζόν, τι μπορεί να συμβεί από εδώ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει. Πέρυσι φτάσαμε σε 97 βαθμούς και κανείς δεν θα έλεγε ότι αυτό θα ήταν δυνατό στην αρχή της σεζόν. Τώρα έχουμε πολλά παιχνίδια για να παίξουμε, 17 ακόμα και δεν χρειάζεται να σκεφτούμε τίποτα άλλο. Απλά πρέπει να συνεχίσουμε στο δρόμο μας. Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, δεν αισθανόμαστε ότι έχουμε κατακτήσει τίποτα ακόμα, το μόνο που κάνουμε είναι να παίζουμε ένα παιχνίδι και όταν τελειώνει αυτό, να παίρνουμε μία βαθιά ανάσα και να σκεφτόμαστε το επόμενο», είπε ο Γερμανός προπονητής.

Share.

Comments are closed.