«No Time to Die»: Ο επίσημος τίτλος της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ

0

Το Twitter επέλεξαν οι παραγωγοί της νέας ταινίας με ήρωα τον θρυλικό πράκτορα του Ίαν Φλέμινγκ Τζέιμς Μποντ, προκειμένου να ανακοινώσουν τον τίτλο της.   Ο τίτλος της 25ης ταινίας με πρωταγωνιστή τον πιο διάσημο πράκτορα όλων των εποχών θα είναι «No Time To Die». Μετά την αποχώρηση του Ντάνι Μπόιλ την ταινία ανέλαβε ο σκηνοθέτης Κάρι Φουκουνάγκα («True Detective», «Τζέιν Έιρ»), ο οποίος καλείται να την παραδώσει στους σινεφίλ τον ερχόμενο Απρίλιο. Αυτή θα είναι η πέμπτη και τελευταία φορά που ο Ντάνιελ Κρεγκ θα ενσαρκώσει τον πράκτορα 007, μετά τα «Casino Royale» (2006), «Quantum of Solace» (2008), «Skyfall» (2012) και «Spectre». Στην ταινία, επίσης, πρωταγωνιστούν οι Ράμι Μάλεκ, Λεά Σεϊντού, Λασάνα Λιντς, Μπεν Γουίσο, Ναόμι Χάρις, Μπίλι Μάγκνουσεν, Άνα ντε Αρμά,  Ρόρι Κινίαρ, ΝτέιβιντΝτένσικ, Νταλί Μπενσάλα, με τον Τζέφρι Ράιτ και τον Ραλφ Φάινς.

Στην υπόθεση του έργουο Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 3 Απριλίου του 2020 στη Μεγάλη Βρετανία και πέντε ημέρες αργότερα, στις 8 Απριλίου, στις ΗΠΑ.

naftemporiki.gr

Share.

Comments are closed.