Παρίστανε τον Πίρλο για να αποκτά ακριβά προϊόντα

0

Την ομοιότητά του με τον Ιταλό πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Αντρέα Πίρλο θέλησε να εκμεταλλευτεί ένας 48χρονος χρυσοχόος στην  Ιταλία με στόχο να αποκτά ακριβά προϊόντα.  Όλα, σύμφωνα με τη La Repubblica, ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια, όταν ο 48χρονος επιχείρησε να αγοράσει ένα πανάκριβο ρολόι στο Τορίνο και επανέλαβε το ίδιο στη Νάπολη και τη Μπρέσια, όπου μάλιστα αγόρασε ρούχα αξίας 5.000 ευρώ.  Ο 48ρονος παρουσιαζόταν ως Αντρέα Πίρλο και διάλεγε κάποια από τα πιο ακριβά εκθέματα στις βιτρίνες. Κατόπιν έστελνε τη 42χρονη σύντροφο και συνεργό του για να τα παραλάβει, υποστηρίζοντας πως θα περνούσε αργότερα ο Πίρλο για να πληρώσει τον λογαριασμό.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, ωστόσο, αντιλήφθηκε την απάτη όταν τα θύματα του επιτήδειου απατεώνα επικοινωνούσαν μαζί του, αξιώνοντας την καταβολή των χρημάτων.

Μάλιστα, σε μία περίπτωση ο 48χρονος είχε κλείσει επίσκεψη με τον προσωπικό γιατρό του Πίρλο, ενώ και τα υπόλοιπα θύματά του έκαναν λόγο για εντυπωσιακή ομοιότητα. Τελικώς, οι ιταλικές αρχές μετά την αγωγή που κατέθεσε ο πρώην ποδοσφαιριστής διέταξαν έρευνες και εντόπισαν τον άνδρα από τα ίχνη των κλήσεων του κινητού του.

Με πληροφορίες από La Repubblica, ΑΜΠΕ

 

Share.

Comments are closed.