Η πρώτη πισίνα σε ουρανοξύστη με θέα που κόβει την ανάσα

0

Μια πισίνα μοναδική στο είδος της σχεδιάζει να κατασκευάσει η εταιρεία Compass Pools! Η πισίνα θα κατασκευαστεί στην οροφή ενός ουρανοξύστη, ύψους 220 μέτρων και 55 ορόφων, στο Λονδίνο, προσφέροντας πανοραμική θέα 360 μοιρών!

Η κατασκευάστρια εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τα σχέδια για την πισίνα, η οποία περικλείεται από διάφανα τοιχώματα και πάτο από χυτό ακρυλικό και όχι από γυαλί. Οι επισκέπτες θα μπορούν να βλέπουν τους λουόμενους, όπως τονίζει η εταιρεία.  Η πρόσβαση στην πισίνα θα μπορεί να γίνεται μέσω μιας περιστρεφόμενης σκάλας που θα ανυψώνεται όταν κάποιος θέλει να μπει ή να βγει από αυτή.

Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό της πισίνας είναι το ενσωματωμένο ανεμόμετρο που θα χρησιμοποιείται για τη μέτρηση της ταχύτητας του ανέμου. Η εταιρεία Compass Pools αναφέρει ότι το ανεμόμετρο θα συνδεθεί με ένα σύστημα συνολικής διαχείρισης του κτηρίου που θα εξασφαλίζει τη βέλτιστη θερμοκρασία του νερού, ενώ ταυτόχρονα θα διασφαλίζει ότι το νερό δεν θα χύνεται στους δρόμους γύρω από τον ουρανοξύστη. thepaper.gr

Share.

Comments are closed.