Περί φιλοξενίας ο λόγος. Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις

0

Φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά την διάρκεια του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Κηφισιά για το πρωτάθλημα της Volley League βάζουν νέα δεδομένα στο τραπέζι και ενισχύουν τα επιχειρήματα των ανθρώπων του δικεφάλου πως ποτέ δεν προέκυψε πρόβλημα με τον Φέργκιουσον αλλά και τον Βραζιλιάνο Κλίντι Ρίου ντα Ρόσα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή στο paok sports arena.
Επισήμως ο ΠΑΟΚ δεν ασχολείται με το θέμα, καμία ανακοίνωση για ενα θέμα που δεν υπάρχει σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΤΑΠ και του ΑΣ, καθώς τίποτε δεν υπέπεσε στη αντίληψη των ανθρώπων της διοίκησης, ενώ όπως ο ίδιος ο Αντώης Τσαλόπουλος είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη: ««Αρχίζω να νιώθω ότι ζω κάπου αλλού με αυτά που διαβάζω. Μένω άφωνος. Υπάρχει μια αιτιολογία, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι φτάνουμε μέχρι εκεί. Όλο το σωματείο του Ηρακλή δεν έχει καλή πορεία και ψάχνουν να βρουν κάτι που θα τους συσπειρώσει. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε ποτέ στον χώρο του άτομα με ρατσιστικές διαθέσεις. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα προσφυγικό σωματείο που υπερασπίζεται το Fair Play. Καταδικάζουμε την οποιαδήποτε ρατσιστική ενέργεια, αλλά κάτι τέτοιο δεν έπεσε στην αντίληψη μου. Όλα προέκυψαν μετά το τέλος του παιχνιδιού, δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό το πράγμα που συμβαίνει, απογοητεύομαι από αυτή την κατάσταση. Εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια. Στο προηγούμενο ματς στην Μίκρα τελείωσε το παιχνίδι και οι παίκτες δεν χαιρετήθηκαν. Οι άνθρωποι του Ηρακλή μετά από το ματς στην Μίκρα, δημιούργησαν κάποιες προσδοκίες που δεν τους βγήκαν.
Να σοβαρευτούμε και να είμαστε συνεπείς σε αυτά που κάνουμε. Ας μου υποδείξει ο Ηρακλής αυτόν που το έκανε, εγώ πρώτος θα τον στείλω. Ο ΠΑΟΚ έχει ζήσει ήττες στο Παλατάκι και δεν έχει γίνει το παραμικρό. Ποιο όφελος είχε ο ΠΑΟΚ να διακόψει το παιχνίδι και να δημιουργηθεί ένταση, ποιον συμφέρει να διακόψει το ματς, αυτόν που θέλει δύο πόντους για να πάρει το σετ; Στο διεθνές δικαστήριο να το καταγγείλει, πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα». Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι αδιάψευστος μάρτυρας της φιλοξενίας που προσφέρει το ΤΑΑ ΠΑΟΚ σε ολες τις ομάδες και σε όλους τους αθλητές,καθώς όπως φαίνεται οι Κλίντι και Φέργκιουσον κάθονται στα επίσημα του γηπέδου και κάτω από τις θέσεις των κ. Τσαλόπουλου, Παϊσιάδη και Καπετανάκη.

ΣΣ1

Κάθε τέτοια πράξη είναι καταδικαστέα από όλους τους ανθρώπους του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, όπως ξεκαθαρίζει ο πρόεδρος Αντώνης Τσαλόπουλος. Από όπου και αν προέρχεται. Αλλά ρατσιστική επίθεση εναντίον του αθλητή Φεργκιουσον δεν έγινε ποτέ, όπως τονίζουν συνεχώς κύκλοι του ΑΣ και του ΤΑΠ.

Share.

Comments are closed.