5 σημεία που πρέπει να προσέξεις σε μια σχέση με παντρεμένη

0

Σου την έπεσε στο μπαρ όταν ήταν με τις φίλες της… ακολούθησε ένα γρήγορο και στη συνέχεια έμαθες το ωραίο: Η κυρία ολίγον τι μεγαλύτερη σου είναι παντρεμένη! Τι κάνεις;  Βασικά πρέπει να αποφασίσεις αν θέλεις να συνεχίσεις αλλά αν το αποφασίσεις τότε θα πρέπει αρχικά να σκεφτείς τους λόγους που την οδηγούν να ξαναπηδιέται και στη συνέχεια να πάρεις τις απαραίτητες προφυλάξεις.
Δες λοιπόν ποιοι είναι οι κυριότεροι λόγοι που οι γυναίκες απατούν τους συζύγους τους:
Δεν ικανοποιούνται συναισθηματικά από τους συζύγους τους. Οι περισσότερες έχουν ανάγκη από αγάπη στοργή και ρομαντισμό.
Είναι γυναίκες χωρίς πίστη στον εαυτό τους. Ψάχνουν κάτι στα γρήγορα για να ικανοποιήσουν το εγώ τους και για να αποδείξουν πως περνάει ακόμη η μπογιά τους.
Δεν τις ικανοποιεί ο σύζυγος σεξουαλικά ή θέλουν από περιέργεια να δουν αν πράγματι και οι υπόλοιποι άντρες θα την ικανοποιήσουν το ίδιο ή λιγότερο. Αν είναι το ίδιο επιστρέφουν στον κερατά αν όχι και οι άλλοι την ικανοποιούν περισσότερο τότε το κέρατο μεγαλώνει μέρα με την μέρα…
Μόλις χώρισαν. Μετά από ένα συναισθηματικό πατατράκ η γυναίκα τα δίνει όλα για να ξεφύγει από την προηγούμενη κατάσταση. αν βρεθείς στο διάβα της και πλεχτείς στα δίκτυα της είσαι χαμένος από χέρι ή μάλλον από μπούτι…
Είναι εθισμένες στο σεξ και δεν ικανοποιούνται εύκολα. Βαριούνται πολύ”,” και τους αρέσει να αλλάζουν συχνά ερωτικούς συντρόφους και να αποκτούν διαφορετικές εμπειρίες…

Εσύ λοιπόν θα πρέπει να προσέχεις τα εξής σε μια τέτοια σχέση:

Ποτέ στο σπίτι της

Ποτέ δεν θα πας στο σπίτι της ακόμα και αν σου έχει πει ότι ο άντρας της είναι για ταξίδι στην …Ιαπωνία και τα παιδιά στη …γιαγιά τους! Ο λόγος είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις τι …ξέρει ή τι υποψιάζεται ο άντρας και αν το ταξίδι στην …Ιαπωνία ήταν μούφα και εσύ βρεθείς εν μέσω …πυρών!

Απέφευγε το δικό σου σπίτι

Ακόμα και να παίρνει τις καλύτερες προφυλάξεις ποτέ δεν ξέρεις αν ο «κερατάς» έχει βάλει να την παρακολουθούν και ξαφνικά σου εμφανιστεί στο σπίτι κάνοντας σε ρεζίλι σε όλη τη γειτονιά.

Μην ακούς υποσχέσεις

Ακόμα και να τσιμπήθηκες με την κυρία μην χάφτεις τις υποσχέσεις ότι θα χωρίσει και θα μείνετε για πάντα μαζί. Μη τις χάφτεις ειδικά αν έχει μικρά παιδιά!

Ποτέ με το δικό της αυτοκίνητο

Φρόντισε να συναντιέστε σε μέρη που θα πηγαίνετε χωριστά. Ο καθένας με το δικό του όχημα για να μη βρεθείς ποτές προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Ποτέ με το δικό σου όχημα

Είτε αυτοκίνητο είτε μηχανή ποτέ δεν θα πάρεις την παντρεμένη μαζί σου. Ο λόγος είναι απλός: Αν σας ανακαλύψει ο «κερατάς» τότε το πρώτο που θα ξεσπάσει να είναι το όχημα και είναι κάτι που δεν το θέλεις!

Share.

Comments are closed.