Ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη

0

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τοπικές βροχές από το βράδυ προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι ανεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Οι μετεωρογολικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης κυρίως στα νότια.

Μακεδονία, Θράκη 

Καιρός: αραιές νεφώσεις που από το βραδύ θα πυκνώσουν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 06 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελαχίστη κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το βραδύ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλη τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 07 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους η ελαχίστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη 

Καιρός: αραιές νεφώσεις που από το βραδύ θα πυκνώσουν. Άνεμοι: μεταβλητοί και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.  Θερμοκρασία: από 08 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Share.

Comments are closed.