«Αγκαλιά» με τον τίτλο ο ΠΑΟΚ που νικησε 3-1 τον Ολυμπιακό

0

Πιο κοντά από ποτέ για να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, μετά από 34 χρόνια βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 20ής αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό (3-1) και, πλέον, 10… στροφές πριν το φινάλε της περιόδου ξέφυγε με 9 βαθμούς από τους «ερυθρόλευκους», οπότε μόνο εάν «αυτοκτονήσει» θα χάσει τον τίτλο! Παράλληλα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, διατήρησε το αήττητο που έχει στο πρωτάθλημα (18 νίκες, 2 ισοπαλίες) κι έβαλε «φρένο» στο σερί των 6 νικών που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» μέχρι σήμερα (10/02).

Το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου ευτύχησε να προηγηθεί πολύ γρήγορα με το γκολ του Βιεϊρίνια στο 3΄, άγχωσε τον αντίπαλό του, που ενώ έδειχνε διάθεση από τα πρώτα λεπτά για να πιέσει ψηλά και να παίξει από τα πλάγια, βρέθηκε με την «πλάτη στον τοίχο.»

Στο 20΄ ο ΠΑΟΚ πέτυχε και δεύτερο τέρμα. Η σέντρα του Σάκχοφ βρήκε αμαρκάριστο τον Άκπομ ο οποίος με μία περίεργη κεφαλιά έδωσε τη δυνατότητα στον Μπίσεσβαρ απλά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.  Μετά το 2-0 οι «ασπρόμαυροι» έκαναν ό,τι ήθελαν στο γήπεδό τους κι αν δεν ήταν σε ετοιμότητα ο Σα θα είχαν μπει στα αποδυτήρια με άλλο ένα, τουλάχιστον, γκολ. Ο Πορτογάλος έδειξε την κλάση του σε πλασέ του Μπίσεσβαρ από το πέναλτι, ενώ νωρίτερα ο Ελ Καντουρί αστόχησε από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση. Στο 83΄, ο  Άκπομ,  πλάσαρε υποσδειγματικά τον Σα για το (3-0).

οι Πειραιώτες κατάφεραν να μειώσουν με τον Ποντένσε στο 87΄, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα περισσότερο…Ο ΠΑΟΚ έφτασε πάρα πολύ δίκαια στην 18η νίκη του στο πρωτάθλημα κι εν πολλοίς ξεκαθάρισε σε μεγάλο βαθμό τα πράγματα όσον αφορά τον εφετινό πρωταθλητή…

Share.

Comments are closed.