Η ισχυρότερη Ford Mustang όλων των εποχών

0

Η νέα πανίσχυρη Shelby GT500 είναι η ισχυρότερη “νόμιμη” Mustang όλων των εποχών αλλά και το ισχυρότερο αυτοκίνητο που έχει παρουσιάσει ποτέ η Ford. Είναι παράλληλα και η πιο σοφιστικέ Mustang καθώς συγκεντρώνει προηγμένη τεχνολογία με στόχο την διασκέδαση του οδηγού εντός και εκτός πίστας.

Η νέα Shelby GT500 έρχεται να παίξει το ρόλο του κορυφαίου pony car της Ford παίρνοντας την θέση της πάνω από την υπάρχουσα GT350. Η Ford υπόσχεται επιδόσεις που βρίσκονται κοντά στα υπεραυτοκίνητα αλλά και προηγμένη τεχνολογία σε όλα τα μηχανικά μέρη που έχουν σημασία. Ας την γνωρίσουμε λίγο καλύτερα.

Ο μεγάλος V8 των 5,2 λίτρων συνδυάζεται με μηχανικό υπερσυμπιεστή της Eaton για μια απόδοση που ξεπερνά τους 700 ίππους με τους Αμερικανούς να μην είναι ξεκάθαροι για το το ακριβές νούμερο. Κάνουν παράλληλα λόγο για 400άρι κάτω από 11 δευτερόλεπτα και 0-97 χλμ./ώρα (0-60 μ.α.ω.) κοντά στα 3,5 δευτερόλεπτα. Η προσοχή στη λεπτομέρεια συνεχίζεται και στην ηλεκτρονικά ελεγχόμενη εξάτμιση που μπορεί να μεταβάλλει την ένταση του ήχου που παράγει για νόμιμη διασκέδαση στο δρόμο ή την πίστα. thepaper.gr

Share.

Comments are closed.