Η McLaren και η OnePlus έφτιαξαν το πιο γρήγορο smartphone του πλανήτη

0

H McLaren, μία από τις πιο θρυλικές ομάδες της Φόρμουλα 1 που είναι υπεύθυνη και για μερικά από τα σημαντικότερα αυτοκίνητα της ιστορίας ένωσε τις δυνάμεις της με την OnePlus, την ανερχόμενη κινέζικη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των smartphones, για να φτιάξουν μία ειδική έκδοση του πολύ δημοφιλούς 6T.

Το OnePlus 6T McLaren Edition έχει μοναδικό design που συνδυάζεται με ένα πανίσχυρο hardware, ακόμη πιο εξελιγμένο από εκείνο του standard μοντέλου (το οποίο είναι κάτι παραπάνω από αξιόλογο).

Η σημαντικότερη καινοτομία βρίσκεται στο γεγονός πως η ίδια η McLaren ανέλαβε τον σχεδιασμό, με ίνες άνθρακα (ποιότητας AA, σαν αυτή των μονοθεσίων της F1) και γυάλινο πίσω μέρος, ενώ για τα χρώματά του επέλεξε το exclusive Papaya Orange – ένα χρώμα που λατρεύουν οι πιστοί πελάτες της, αυτοί δηλαδή που παραγγέλνουν τα πανάκριβα custom made supercars του βρετανικού brand. Από τη συσκευή δεν απουσιάζει και το Speedmark logo της McLaren.

Εκτός από την εντυπωσιακή του εμφάνιση, το OnePlus 6T McLaren Edition διαθέτει μνήμη RAM 10 GB (market leader σε αυτό το κομμάτι), κάτι που καθιστά πιο ευέλικτο το multitasking. Η ταχύτητα ανταπόκρισης επίσης είναι πραγματικά αξιοζήλευτη. Όσον αφορά τις αντοχές του σε επίπεδο ενέργειας, το εν λόγω smartphone μπορεί να λειτουργεί συνεχόμενα για μια ολόκληρη ημέρα έχοντας φορτίσει για 20 λεπτά, μέσω της λειτουργίας Warp Charge 30.

Share.

Comments are closed.