To 10αρι του μέλλοντος: Ο μικρός «μάγος» από τη Βραζιλία που θέλει όλη η Πρέμιερ Λιγκ

0
Το νέο περιζήτητο wonder kid από τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρομάνα του πλανήτη ειναι εδώ. Ο 18χρονος Μπρούνο Ρομπέρτο, που ως κάθε Βραζιλιάνος μπαλαδόρος που σέβεται τον εαυτό του, ακούει στο ονομα«Μπρουνίνιο»
εχει αναγκασει ολα τα μεγάλα κλάμπ της Αγγλίας να τον θέλουν. Οι δύο μεγάλοι του Μάντσεστερ, η Τσέλσι, η Λίβερπουλ και η Τότεναμ έχουν ήδη στείλει τους ανθρώπους τους στο Μπέλο Οριζόντε για να παρακολουθήσουν live τον 18χρονο Μπρούνο Ρομπέρτο, που μόλις στις 15 Νοεμβρίου έκανε το ντεμπούτο του ως βασικός στην Ατλέτικο Μινέιρο.
Προικισμένος με σπάνια τεχνική κατάρτιση και με ταχύτητα σκέψης που του επιτρέπει να είναι ένα βήμα μπροστά από τους αντιπάλους του, δεν έχει πλέον να αποδείξει κάτι μεταξύ συνομήλικων, αποτελώντας μέλος της ανδρικής ομάδας της Ατλέτικο.
Σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, το προβάδισμα ανήκει στην Τότεναμ λόγω των στενών διασυνδέσεων του Μαουρίτσιο Ποκετίνο με τη Λατινική Αμερική.
Όταν όμως στην κούρσα για την απόκτηση του έχει εμπλακεί όλος ο καλός ο κόσμος από Αγγλία μεριά, τότε ο πιο αποφασιστικός στις διαπραγματεύσεις και την… εκταμίευση, θα έχει «αγγίξει» το τελευταίο μεγάλο project του παγκόσμιου ποδοσφαίρου με την κατάληξη «inho».
https://menshouse.gr
Share.

Comments are closed.