Νέο ξέσπασμα Ιακουίντα για τη σχέση του με την ιταλική μαφία!

0

Tο 2006 πανηγύριζε με την εθνική Ιταλίας την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα της Γερμανίας, τώρα όμως, ο Βιτσέντσο Ιακουίντα, έχει περάσει από το όνειρο στον… εφιάλτη καθώς κινδυνεύει να διαβεί την πόρτα της φυλακής και να μείνει πίσω από τα σίδερα για δύο χρόνια.

Και αυτό γιατί μπλέχτηκε στην υπόθεση «Aemilia» όπου απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε συνολικά 119 άτομα για διασυνδέσεις με την Ντραγκέτα, την μαφία της Ιταλίας, με τον πατέρα μάλιστα του πρώην ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους να τιμωρείται πρωτόδικα με 19ετή κάθειρξη.

Ο Ιακουίντα περιμένει από την πλευρά του δικαίωση σε δεύτερο βαθμό, ωστόσο το όνομά του έχει ήδη κηλιδωθεί και με νέες δηλώσεις που έκανε στην ιταλική τηλεοπτική εκπομπή «Le Lene» τα έβαλε με όλους εκείνους που έχουν σπεύσει να τον καταδικάσουν και να τον στήσουν στο… απόσπασμα.

«Χωρίς εμένα και τον πατέρα μου, αυτή η διαδικασία δεν θα απασχολούσε κανέναν. Είμαστε μέσα στην υπόθεση και αυτό δίνει τροφή στα μίντια. 

Στις εφημερίδες μιλούν μόνο για μένα και τον πατέρα μου. Υπήρχαν 119 καταδίκες, όμως δεν τις ανέφεραν καν. Υπάρχουν δύο ακόμα βαθμοί δικαιοσύνης και η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο Ιακουίντα, για να θίξει κατόπιν το ευαίσθητο θέμα της σύνδεσής του με την μαφία.

«Είμαι 100% σίγουρος για την αθωότητα του πατέρα μου (σ.σ. καταδικάστηκε σε 19χρονη φυλάκιση με την κατηγορία της κατοχής όπλων και την παροχή βοήθειας σε μέλη της Μαφίας). Πιστεύω στη δικαιοσύνη και θα παλέψω μέχρι τέλους.

Υπάρχουν τα υπέρ και τα κατά του να είσαι διάσημος. Οι εφημερίδες γράφουν «Δύο χρόνια στον Ιακουίντα για την Ντραγκέτα» ενώ εγώ που ακούω τη λέξη Ντραγκέτα, με πιάνει φόβος.

Μία ημέρα με σταμάτησαν στα McDonalds. Μία κυρία που ήταν στο ταμείο με αναγνώρισε και είπε «Α, ο Ιακουίντα». Τότε εκείνος που έπλενε τα πιάτα είπε: «Α, ο μαφιόζος». Και εγώ εκείνη την ώρα είχα τα παιδιά μου στο αμάξι, το συνειδητοποιείτε αυτό;»

www.sport24.gr

Share.

Comments are closed.