Η Tissot λάνσαρε ρολόι αντάξιο του LeBron James

0

H Βασιλιάς LeBron κατέφθασε με άγριες διαθέσεις στην Δυτική Ακτή των Η.Π.Α. Σκοπός του; Να κατακτήσει τον τίτλο με τους Lakers, πετώντας από την κορυφή το αδιαφιλονίκητο φαβορί που ακούει στο όνομα Golden State Warriors. Μετά από αυτό -όσο δύσκολο κι αν ακούγεται- ο δρόμος για τον θρόνο του NBA θα μοιάζει ανοιχτός. Ο χρόνος θα δείξει αν αυτό το απίθανο σενάριο μπορεί να γίνει πιθανό εξαιτίας του LeBron.

Μιλώντας όμως για χρόνο, σε ένα πρωτάθλημα που ακόμη κι ένα δέκατο του δευτερολέπτου είναι σημαντικό, έχεις σκεφτεί ποιος είναι υπεύθυνος για την χρονομέτρηση στον μαγικό κόσμο του NBA; Η διάσημη εταιρεία ρολογιών Tissot είναι ο επίσημος χρονομέτρης και των 1000 περίπου αγώνων που γίνονται κάθε χρόνο. Φυσικά, πέρα από αυτόν τον κομβικό ρόλο, κι αφού ένα από τα κορυφαία brand στον χώρο του φρόντισε να σχεδιάσει κι ένα ρολόι αντάξιο το μεγαλύτερου franchise player του πρωταθλήματος, του King James.

Το T-Touch Expert Solar NBA Special Edition είναι ένα στολίδι για κάθε καρπό με πολύ διαφορετικές χρήσεις, δυνατότητα φόρτισης με την ενέργεια του ήλιου και το χαρακτηριστικό logo της σημαντικότερης μπασκετικής λίγκας του πλανήτη χαραγμένο φαρδιά στην πίσω όψη του. Όσο για τις δυνατότητες χρωμάτων, αυτές έρχονται σε έξι διαφορετικούς συνδυασμούς, όσες κι οι κορυφαίες ομάδες που αντιπροσωπεύονται σε αυτήν την ειδική έκδοση της Tissot: Golden State Warriors, Los Angeles Lakers, San Antonio Spurs, Cleveland Cavaliers, Chicago Bulls και New York Knicks.

esquire.com.gr/

Share.

Comments are closed.