Οι Porsche θα έχουν πάντα… τιμόνι και πεντάλ!

0

Σήμερα είναι δεδομένο ότι ένα αυτοκίνητο θα έχει τιμόνι και πεντάλ, αλλιώς θα ήταν ένα παντελώς άχρηστο τετράτροχο αντικείμενο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα ισχύει και μερικά χρόνια μετά. Η αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης είναι πιο κοντά από ποτέ και πολλοί χαίρονται που δεν θα χρειάζεται πλέον να οδηγούν, όμως υπάρχουν και εκείνοι που δεν θα ήθελαν να συμβεί αυτό ούτε στο χειρότερο όνειρό τους.

Η Porsche, διαβεβαιώνει ότι, όπου κι αν πάει η αυτοκίνηση, θα εφοδιάζει τα μοντέλα της με τιμόνι και πεντάλ ώστε οι πελάτες της να μπορούν να οδηγούν το όχημα. Έτσι κι αλλιώς, η οδηγική απόλαυση είναι και ένας από τους κυριότερους λόγους που κάποιος θα επιλέξει μια Porsche!

Το πλάνο της μάρκας είναι να εξελίξει ένα απίστευτα έξυπνο λογισμικό αυτόνομης οδήγησης και να το περάσει σταδιακά στα αυτοκίνητά της, για τις ώρες που κανείς δεν διασκεδάζει την οδήγηση. Για παράδειγμα, ποιος «τη βρίσκει» με την οδήγηση στο μποτιλιάρισμα; Μάλλον κανείς. Επίσης, η Porsche έχει ήδη ξεκινήσει την εξέλιξη των ηλεκτροκινητήρων και η νέα Taycan, που θα είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της, είναι έτοιμη να παρουσιαστεί.

Share.

Comments are closed.