Τα ερωτικά βοηθήματα της Adele Brydges

0

Η Adele Brydges είναι μια Βρετανή σχεδιάστρια με πάθος για την τεχνική, τα εξαιρετικά υλικά, βαθιά γνώση και δέσμευση στην επιδίωξη της πρωτοτυπίας. Με κίνητρό της τον ερωτισμό, την αυθεντικότητα και γοητεία της αφής, όπως και την ομορφιά της αντιπαράθεσης ετερόκλητων υλικών, δημιουργεί αισθησιακά έργα/εργαλεία, τα οποία παραπέμπουν σ’ ένα σχεδιασμό και μια ρωμαλέα αισθητική που είναι μια ωδή στη φόρμα, τη λειτουργία και το μέσο, με στόχο το σεξουαλικό και ερωτικό ευ ζην.

Στην καρδιά της φιλοσοφίας της, υπάρχει η επιθυμία της αυτονόμησης του πελάτη, ενθαρρύνοντας τη σχέση με τον εαυτό του, τον αισθησιασμό και την ηδονή μέσα από αντικείμενα πολύ προσωπικά και υπαινικτικά.

Εκτός από τα εσώρουχα, δεν διστάζει, ας πούμε, να δημιουργήσει ολόκληρη σειρά από αποκλειστικά dildos, μεγάλης ευαισθησίας, καλαισθησίας και ποικιλίας χρήσεων. Εδώ οφείλω να πω ότι ο πρώτος που διασκέδασε να φτιάχνει δονητές, ήδη από τα μέσα της δεκαετίας του ’90, ήταν ο Αχιλλέας Χρηστίδης, παίζοντας με τις διάφορες τάσεις της τέχνης. Ο δικός μου είναι σε ποπ στυλ και κοσμεί το σαλόνι μου.

Η τελευταία συλλογή της Adele, η οποία ακούει στο όνομα «MARLENE», δημιουργεί έναν τόπο όπου η ουσία του αρσενικού και του θηλυκού συνυπάρχουν αρμονικά, για να δημιουργήσουν μια θαυμαστή συλλογή από ερωτικά αντικείμενα και λειτουργικά έργα τέχνης.

Απλή και συνάμα συναρπαστική, η συλλογή στοχεύει στο να αφυπνίσει και να αυτονομίσει. Τα στολίδια της φουσκώνουν τις γυναικείες ρόγες, με τρόπο που δεν μπορεί να πετύχει κανένας κλασικός στηθόδεσμος. Η αίσθηση είναι απίστευτη πάνω στο γυμνό δέρμα, κάνοντας το κοχύλι να τρεμίζει και ερεθίζοντας στην κρυμμένη θέα του (£94.50).

Κάθε κομμάτι είναι φτιαγμένο από λειασμένη πορσελάνη χυτεμένη με τη δική της τεχνική, θυμίζει αλάβαστρο, παρουσιασμένο μέσα σε μια μινιμαλιστική συσκευασία από αρνίσιο δέρμα δουλεμένο στο χέρι. Αποτέλεσμα; Ένα συναρπαστικό γραφιστικό σώμα, απολύτως μοναδικό, η επαφή του οποίου με το κορμί είναι εξαίσια. Η συλλογή μπορείς να πεις ότι γίνεται φορέας μιας οπτικής και αισθητηριακής αφήγησης που συντονίζεται με το ιδανικό της ολιστικής τέχνης. Ζωή και τέχνη ως όλον, θα έλεγε ένα κριτικός.

Η Adele είναι διπλωματούχος του Central St. Martin’s College of Art & Design από το 2006. Το ατελιέ της βρίσκεται στο Λονδίνο όπου κάθε κομμάτι είναι φτιαγμένο στο χέρι και κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας. Η αναμονή είναι έως και αφόρητη για τους φετιχιστές: 3-6 βδομάδες.

//adelebrydges.com 

Share.

Comments are closed.