Στα…Ιμαλάια 42 Land Rover σε μια διαδρομή που μαγευει ( video)

0

Πόσο δύσκολη μπορεί να είναι μία διαδρομή 31 χιλιομέτρων με το αυτοκίνητο εν έτει 2018; Βασικά αποτελεί μία πανεύκολη υπόθεση, εκτός και αν πρόκειται για τον δρόμο, που συνδέει τα χωριά Maneybhanjang και Sandakphu της Δυτικής Βεγγάλλης, όπου βρίσκεται το ινδικό τμήμα της οροσειράς των Ιμαλαϊων. Οι συνθήκες μετακίνησης είναι εξαιρετικά αντίξοες, καθώς τα χωριά βρίσκονται σε υψόμετρο 3.636 μ., οι δρόμοι γλιστρούν και βρίσκονται δίπλα σε γκρεμούς, ενώ η ομίχλη αποτελεί συνηθισμένο φαινόμενο.

Γι αυτό και οι μεταφορές και οι μετακινήσεις μεταξύ των οικισμών της ευρύτερης περιοχής απαιτούν σκληραγωγημένα οχήματα, ικανά να αντεπεξέλθουν σε καταστάσεις, όπου όλα τα υπόλοιπα θα ήταν υποχρεωμένα να σταματήσουν. Αυτή την αποστολή έχουν αναλάβει αποκλειστικά εδώ και δεκαετίες 52 μοντέλα της Land Rover και μάλιστα όχι τα νεότερα Range Rover, αλλά κλασικά και ηλικιωμένα οχήματα με το μεγαλύτερο από αυτά να μετρά 51 χρόνια ζωής, αλλά να μην…καταλαβαίνει τίποτα.

Όλη αυτή τη μαγεία αποκαλύπτει ένα επετειακό βίντεο της Land Rover, που δημιουργήθηκε για τα 70 χρόνια ζωής της βρετανικής μάρκας. Εδώ να πούμε, ότι η Land Rover ιδρύθηκε μόλις το 1978, όμως οι Αγγλοι μετρούν ως έτος ίδρυσής της το 1948, επειδή τότε κυκλοφόρησε το πρώτο μοντέλο τους, αν και με το σηματάκι της Rover.

Με αυτή την ευκαιρία επισκέφθηκαν οι Βρετανοί «τα χωριά της Land Rover» στη Δυτική Βεγγάλη και αποτύπωσαν σε ένα εντυπωσιακό βίντεο σκηνές καθημερινότητας με πρωταγωνιστές τα αθάνατα μοντέλα τους. Τα σχόλια των ντόπιων κατοίκων αποτελούν ίσως τα πιο πολύτιμα εύσημα για τη μάρκα Land Rover και τα αυτοκίνητά της. Respect!

http://www.gazzetta.gr

Share.

Comments are closed.