Με στυλ και άποψη η τετρακίνητη Mercedes GLC

0

Η Mercedes-Benz έχει τον τρόπο της να κυριαρχεί στις μεγάλες τετρακίνητες κατηγορίες και με αφορμή τη γενικότερη αλλαγή στη σχεδιαστική της φιλοσοφία, λάνσαρε την GLC αλλά και την πιο στιλάτη GLC Coupe, απαντώντας με τον καλύτερο τρόπο στον ανταγωνισμό και αντικαθιστώντας επί της ουσίας την GLK. Το τελευταίο στοιχείο είναι το πλέον κομβικό, καθώς σηματοδοτεί την μετάβαση από τα θηριώδη και τετραγωνισμένα σχεδιαστικά μοτίβα, σε πιο γήινα, όπου κυριαρχούν οι καμπύλες και οι πιο κομψές σιλουέτες, χωρίς όμως να αλλοιώνεται ο δυναμικός χαρακτήρας των μοντέλων της γερμανικής εταιρείας.

Σχεδιαστικά, η GLC εντυπωσιάζει με την απλότητα και αρμονία των γραμμών της. Με φρέσκια όψη, ικανή να μεταμορφωθεί από πολυτελές SUV σε εκτός δρόμου θηρίο ή ακόμη και σε σπορ υπερυψωμένη Mercedes-Benz, ανάλογα την οπτική γωνία του εκάστοτε υποψήφιου ιδιοκτήτη. Στο εσωτερικό της, η πέρα από κάθε αμφισβήτηση ποιότητα που χαρακτηρίζει τα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας, είναι διάχυτη και σε αυτή την περίπτωση. Οι χώροι είναι υπέρ του δέοντος αρκετοί για την μεταφορά των επιβατών, ενώ ο χώρος για τις αποσκευές διαθέτει ηλεκτρική πόρτα και εξασφαλίζει συνολικά 500 λίτρα χωρητικότητας.

Για την κίνηση της Mercedes-Benz GLC 250 φροντίζει ο 2λιτρος κινητήρας βενζίνης με απόδοση 211 ίππων, ο οποίος επιτυγχάνει εξαιρετικές επιδόσεις, καθώς και μία σχετική οικονομία καυσίμου τηρουμένων των αναλογιών και πάντα ανάλογα με το πόσο «βαρύ» είναι το πόδι του εκάστοτε οδηγού. Σε κάθε περίπτωση, η επιβλητική GLC 250 4MATIC κινείται με άνεση, σταθερότητα και ασφάλεια, ενώ δεν διστάζει να αναμετρηθεί και με πιο off road καταστάσεις, επαληθεύοντας ότι διαθέτει και τον απαιτούμενο σκληροτράχηλο χαρακτήρα.

http://www.insider.gr

Share.

Comments are closed.