Αποκάλυψη για τη νέα Porsche Macan!

0

Η Porsche παρουσίασε τη νέα Macan, η οποία διατηρεί την φιλοσοφία του προηγούμενου μοντέλου, με τις απαραίτητες «πινελιές» ανανέωσης.

Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν τα νέα φωτιστικά σώματα, τα οποία διαθέτουν τρισδιάστατο εφέ, θυμίζοντας αρκετά τόσο την Cayenne, όσο και την Panamera που υιοθέτησαν αυτό το στιλ νωρίτερα. Παράλληλα, η νέα Macan διαθέτει το σύστημα Traffic Jam Assist που επιτρέπει την αυτόνομη κίνηση του αυτοκινήτου σε συνθήκες μποτιλιαρίσματος, ενώ στο κομμάτι της εξέλιξης της, συναντάμε κάποιες μικρές αλλαγές στο πλαίσιο που την κάνουν την πιο σπορ, χωρίς να θυσιάζεται η άνεση.

Στο εσωτερικό συναντάμε τη μεγαλύτερη αλλαγή από όλες, καθώς ο διάκοσμος έχει αλλάξει και πλέον υπάρχει η μεγάλη οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα, με τους αεραγωγούς κάτω από αυτή. Νέο είναι και το τιμόνι, ενώ πάνω σε αυτό υπάρχει νέο μπουτόν Sport Response. Η Porsche μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινώσει περαιτέρω πληροφορίες για τους κινητήρες, πιθανότατα επειδή ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει με τις μετρήσεις κατανάλωσης και ρύπων WLTP. Υπολογίζουμε ότι η βασική Macan θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον δίλιτρο τετρακύλινδρο τούρμπο βενζινοκινητήρα και ψηλότερα στην γκάμα, θα τοποθετηθούν νέοι και πιο σύγχρονοι V6, πιθανότατα με ελαφρώς μεγαλύτερη απόδοση.

Share.

Comments are closed.