Ράλι Ντακάρ: Η πιο σκληρή ειδική έφερε και αλλαγές (video)

0

Η ενδέκατη ειδική διαδρομή του φετινού Ράλι Ντακάρ, ήταν και η πιο απαιτητική. Η περίφημη Φιαμπαλά που στο παρελθόν έχει βυθίσει ελπίδες και όνειρα αγωνιζόμενων στην άμμο, επιβεβαίωσε τη φήμη της. Κι αν στις κατηγορίες των αυτοκινήτων και των quad δεν είχαμε αλλαγές, στους 2 τροχούς είχαμε μία σημαντική εγκατάλειψη και στα φορτηγά αλλαγή στην κορυφή της γενικής κατάταξης!  Στα αυτοκίνητα ο Bernhard Brinke σημείωσε τον καλύτερο χρόνο με το Toyota Hilux, τερματίζοντας μπροστά από την τριπλέτα της Peugeot  των Cyril Despers, Carlos Sainz και Stephane Peterhansel.

Έχοντας… καεί στη συγκεκριμένη ειδική προς το Τσιλεσίτο στο παρελθόν, ο Sainz ήταν χαρούμενος που έφτασε στον τερματισμό με το Peugeot του ακέραιο και το προβάδισμά του σταθερό.

Στις μοτοσυκλέτες ο Toby Price άφησε πίσω του την αποκαρδιωτική προηγούμενη ημέρα και πήρε τη νίκη μπροστά από τον Kevin Benavides και τον Antoine Meo.

Το μεγάλο «θύμα» της ημέρας ήταν ο διεκδικητής της νίκης Joan Barreda που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει. Αντίθετα απτόητος συνεχίζει ο Matthias Walkner της KTM που απολαμβάνει υγιές προβάδισμα στη γενική κατάταξη.

Share.

Comments are closed.