Ράλι Ντακάρ ΕΔ7: Πλησιάζει ο Κάρλος Σάινθ

0

To δεύτερο μέρος του τεσσαρακοστού  Ντακάρ ξεκίνησε με τη διεξαγωγή της έβδομης ειδικής διαδρομής, που ξεκίνησε από τη Λα Παζ και ολοκληρώθηκε στο Ουγιούνι της Βολιβίας.

Ήταν μία μαραθώνια ειδική διαδρομή, 425 χρονομετρημένων χιλιομέτρων, με άλλα 301 χιλιόμετρα απλής διαδρομής. Το υψόμετρο ανέβηκε μέχρι τα 4500 μέτρα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από τους 8 έως τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Το βίντεο ξεκινά με όμορφες εικόνες από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής, πριν αρχίσει η δράση με την κατηγορία των δύο τροχών, πως ο Adrien Van Beveren «προσπέρασε» στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης τον Kevin Benavides αλλά και δηλώσεις του Ολλανδού για το πως κύλησε η έβδομη ειδική. Παράλληλα, την πτώση που παραλίγο να θέσει εκτός αγώνα τον νικητή της ΕΔ7 Joan Barreda Port αλλά και τη δυσκολία του ακόμα και να περπατήσει μετά τον τερματισμό.

Στους δύο τροχούς το 5λεπτο video επικεντρώνεται στον Πετερχανσέλ που ήταν ο πρωταγωνιστής για τους λάθος λόγους. Ο Γάλλος που έχασε 1 ώρα και 45 λεπτά έχοντας προκαλέσει ζημιές στην πίσω ανάρτηση του Peugeot 3008DKR Maxi μιλάει και για όσα συνέβησαν στα εδάφη της Βολιβίας.  Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η ομαδική προσπάθεια στο σημείο του ατυχήματος, στο 186 χιλιόμετρο της ειδικής. Όσο για τον τρίτο της παρέας, Κάρλος Σάινθ πήρε μία άνετη νίκη που τον φέρνει κοντά στην επιτυχία στο θρυλικό αγώνα και μιλάει για αυτή.

http://www.newsauto.gr

Share.

Comments are closed.