Αριστείδης Φωκάς: “Μεγάλη ευθύνη η θέση μου στο βιοτεχνικό επιμελητήριο”

0

Έναν ιδιαίτερα απαιτητικό ρόλο στην αυριανή μέρα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, αναλαμβάνει από σήμερα ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς.  Συμμετέχοντας στις εκλογές του Επιμελητηρίου, ως βιοτέχνης και ο ίδιος με την οικογενειακή επιχείρηση επίπλων, κατόρθωσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη και τελικά την ψήφο των επιχειρηματιών, οι οποίοι τον στήριξαν και τον ανέδειξαν σε υψηλή θέση στο συνδυασμό «Βιοτεχνική Συμμαχία» του Παναγιώτη Παπαδόπουλου, που κατέκτησε άνετη πρωτιά.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο διεξήχθησαν το τριήμερο 2,3 και 4 Δεκεμβρίου με τον κ. Φωκά να είναι ο πρώτος εν ενεργεία βουλευτής, που αναλαμβάνει παρόμοια θέση.
«Σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για την οικονομία οι επιχειρήσεις χρειάζονται στήριξη, κατευθυντήριες γραμμές, δημιουργικές πρωτοβουλίες και όραμα. Το ζητούμενο, το οποίο και επιτύχαμε, είναι Επιμελητήρια που δε θα στηρίζονται σε κομματικές γραμμές και κριτήρια και θα έχουν ως βασικό μέλημα την εξυπηρέτηση και στήριξη του επιχειρηματία, αλλά και την ανάπτυξη της αγοράς», ανέφερε ο κ. Φωκάς και πρόσθεσε πως η νέα του θέση είναι παράλληλα και μία μεγάλη ευθύνη. «Μπορούμε να επιτύχουμε πολλά με σωστή συνεργασία και εντατική δουλειά για να αναδείξουμε το Επιμελητήριο και να προσφέρουμε στήριγμα στα χιλιάδες μέλη του. Θα βάλω όλες τις δυνάμεις μου για να βοηθήσω από τη νέα μου θέση τους συναδέλφους επιχειρηματίες. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι
άνθρωποι των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ελπίζω να φανώ αντάξιος»,
πρόσθεσε ο κ. Φωκάς.

Share.

Comments are closed.