Την Κυριακή ΠΑΟΚ εναντίον Αρη στο γυναικείο ποδόσφαιρο

0

Το πρωτάθλημα του γυναικείου ποδοσφαίρου συνεχίζεται κανονικά και ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το ματς κόντρα στον Αρη. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή  3 Δεκεμβρίου  για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, και θα  ξεκινήσει στις 15:00  στο γήπεδο της Τριανδρίας. Αγωνιστικά η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι σε ανώτερο επίπεδο, κάτι που αποδεικνύει και τα τελευταία χρόνια με τις συνεχείς επιτυχίες.  Οι Νταμπλούχες Ελλάδας θέλουν τη στήριξη του «Ασπρόμαυρου» λαού προκειμένου να φτάσουν στη νίκη, που θα τις εδραιώσει στην κορυφή της βαθμολογικής ιεραρχίας.

Είναι αλήθεια πώς ο κόσμος μπορεί να βοηθήσει την ομάδα με τη παρουσία του στο γήπεδο. Πολύ δε περισσότερο από τη ώρα που η γυναικεία ομάδα έχει χαρίσει τίτλους στον σύλλογο.

Όπως είναι ήδη γνωστό και έχει γραφτεί, ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε αλλαγή προπονητή και ο Θέμης Καπουσούζης , αντικατέστησε τον Αλέξη Τασούλη, στον πάγκο της ομάδας. Ο Θέμης Καπουσούζης, υπήρξε και στο παρελθόν προπονητής της ομάδας, ενώ ήταν και μέλος της ομάδας του ’70.

Στις πρώτες του δηλώσεις του στάθηκε στους στόχους που έχει το τμήμα.  «Είναι τιμή για εμένα που μου έγινε η πρόταση από τη Διοίκηση να αναλάβω το τμήμα των γυναικών» λέει και συνεχίζει:  «Έχω διατελέσει ως προπονητής στην πρώτη ομάδα των γυναικών, στην δεύτερη ομάδα και πολλά χρόνια ως προπονητής στα Τμήματα Υποδομής.

Ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην πρώτη θέση για πολλά χρόνια και γι’ αυτό θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις! ΄Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν οι άνθρωποι του Δικεφάλου στο πρόσωπό μου.»

 

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν αν και αυριο Σάββατο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το Κυριακάτικο μάτς.

Share.

Comments are closed.