Εύα Μέντες: η γυναίκα πίσω από τον Ράιαν Γκόσλινγκ κάνει μόδα

0

Σπάνια εμφανίζεται σε δημόσιες εκδηλώσεις η Εύα Μέντες στο πλευρό του συντρόφου της Ράιαν Γκόσλινγκ κι αυτό γιατί προτιμάει να κάθεται στο σπίτι μαζί με τα παιδιά τους. «Αυτό που οι άνθρωποι δεν ξέρουν για μένα είναι ότι μου αρέσει να είμαι στο σπίτι. Αντί να φωτογραφίζομαι στο κόκκινο χαλί, θα προτιμούσα να είμαι με τα κορίτσια μας», δήλωσε η ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό Shape.  Η Μέντες και ο Γκόσλινγκ έχουν δύο κόρες, την 2χρονη Εσμεράλντα και την Αμάντα που είναι μόλις 11 μηνών.

Αναφορικά με το εάν επανήλθε το σώμα της μετά από τις δύο γέννες η ηθοποιός είπε ότι τα κορίτσια την κρατούν συνεχώς απασχολημένη. «Κατά κάποιο τρόπο, το να ξαναποκτήσεις τη φόρμα που είχες, είναι πιο δύσκολο ύστερα και από τη δεύτερη εγκυμοσύνη. Όμως, δεν είναι τόσο δύσκολο όπως πίστευα ότι θα ήταν, επειδή είμαι πάντα στο τρέξιμο με τα παιδιά. Δεν κάθομαι ποτέ, είμαι συνεχώς σε κίνηση» είπε.

Η αφοσίωσή της στο ρόλο της μητέρας δεν περνάει απαρατήρητη από τον Ράιαν, ο οποίος την ευχαρίστησε στην ομιλία του κατά την παραλαβή του βραβείου της Χρυσής Σφαίρας τον περασμένο Ιανουάριο, για τον ρόλο του στο La La Land.

Σε παράλληλο χρόνο η 43χρονη χτίζει την επιχείρηση μόδας πρωταγωνιστώντας στην καμπάνια προϊόντων που συνυπογράφει με την εταιρία New York & Company.

Share.

Comments are closed.