Επιτέλους ξυπνήστε και παίξτε μπάλα. Έλεος…

0

ΝΤΡΟΠΗ! εν ολίγοις. Άλλη μία απογοητευτική εμφάνιση και η ομάδα από το κακό στο χειρότερο παρά την αλλαγή προπονητή.  Πολύ κακή εικόνα, τρανταχτά κενά στο κέντρο της άμυνας , χωρίς επιστροφές όταν χάνετε και εντελώς ασύνδετη εικόνα στο κομμάτι του «χτισίματος» του παιχνιδιού, από μια ομάδα που φτιάχτηκε για να δικεδικήσει πρωτάθλημα. Δεν ξέρω αν θέλει και αλλο χρόνο ο Λουτσέσκου και α θα μπορέσει να παίξει επιτέλους ο ΠΑΟΚ λίγη μπάλα. Αυτό που ξέρω ειναι πώς η υπομονή όλων εξαντλείται και η αλλαγή προπονητή δεν οφέλησε σε τίποτε.

Με την ποιότητα των ποδοσφαιριστών, με τα ονόματα, με τις μεταγραφές που έγιναν, ακόμη και έτσι, αυτό το πράγμα δεν είναι ομάδα. Δεν έχει η ίδια η ομάδα πίστη στον εαυτό της, δεν έχει αρχή μέση και τέλος, δεν έχει αγωνιστικό πλάνο, δεν έχει ποδοσφαιρική λογική, δεν υπάρχει αυτοπεποίθηση και εύλογα δεν προκαλεί και φόβο στον αντίπαλο.
Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν  ο Λουτσέσκου μπορεί να εμπνεύσει την ομάδα. Δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει ΠΑΟΚ αυτή την ομάδα που μόνο ομάδα δε θυμίζει… Ούτε ως άνθρωπος, ούτε ως προπονητής…

Ας μην ξαναγυρισουμε στο πίσω, στο γιατί διαλύθηκε μια ομάδα που πήρε κύπελλο και έπαιξε μπάλα, με τον Ιβιτς στον πάγκο. Υπήρχε μια έτοιμη ομάδα , που  με λογική εξέλιξη θα ανέβαινε και άλλο επίπεδο, και διαλύθηκε.
Και για να πω τη αμαρτία μου, πολύ φοβάμαι ότι αυτόν τον εφιάλτη θα τον βλέπουμε μπροστά μας όλη τη χρονιά. Μια χρονιά που ο ΠΑΟΚ είχε όλες τις προδιαγραφές να γράψει Ιστορία… Αλλά…Μακάρι να βγω ψεύτης.. αλλά…
Δεν κρύβομαι και λέω την αλήθεια, γράφω αυτό που πιστεύω.

Ας αναλογιστεί λοιπόν ο καθένας τις ευθύνες του  στον οργανισμό ΠΑΟΚ και επιτέλους … ας παίξουν λίγη  μπάλα οι φιρμάτοι άσσοι του ¨Δικεφάλου¨. Αν μάλιστα  δεν πάρει κάποιος ουσιαστικά την κατάσταση στα χέρια του, το…πρωτάθλημα θα μείνει όνειρο και φέτος.

ΣΣ1

Στα δύο πρώτα ματς μακριά από την Τούμπα, ο ΠΑΟΚ μετράει δύο απώλειες. Έτσι δεν πας για πρωτάθλημα

 

Share.

Comments are closed.