Aπαντούν οι οπαδοί της Ρεάλ για την αδικη αποβολή του Ρονάλντο

0

Έτοιμη να εκφράζουν την στήριξή τους στο πρόσωπο του Κριστιάνο Ρονάλντο και παράλληλα τη δυσαρέσκειά τους για την αποβολή του στον πρώτο αγώνα με την Μπαρτσελόνα είναι οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης.
Ιδιαίτερα ενοχλημένοι με την αποβολή αλλά και την τιμωρία του Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίζονται οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίοι δείχνουν έτοιμοι να αντιδράσουν στο δεύτερο παιχνίδι για το Σούπερ Καπ Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα. 
Το βράδυ της Κυριακής (13/8) η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε την Ρεάλ Μαδρίτης για την πρώτη αναμέτρηση των ομάδων με φόντο το τρόπαιο του ισπανικού Super Cup.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αφού πρώτα έδωσε το προβάδισμα στους Μαδριλένους με ένα καταπληκτικό γκολ, δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο και αποβλήθηκε. Εκνευρισμένος έσπρωξε τον διαιτητή και η ισπανική ομοσπονδία τον τιμώρησε με 5 αγωνιστικές. Η όλη ιστορία έχει εξοργίσει τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης και έχει φέρει μια αίσθηση αδικίας στο στρατόπεδο των “μερένγκες”.

Οι φίλοι της “Βασίλισσας” δεν μοιάζουν διατεθειμένοι να αφήσουν την υπόθεση να περάσει έτσι και ενόψει της ρεβάνς τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (σφυρίζει ο José María Sánchez Martínez) σχεδιάζουν να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

Όπως υποστηρίζει η “Marca”, οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζουν το “χτύπημα” τους στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης, χρησιμοποιώντας την περίφημη panolada. Θα ανεμίσουν δηλαδή λευκά μαντήλια, εκφράζοντας την αγανάκτηση τους στις διαιτητικές αποφάσεις που θεωρούν ότι είναι εναντίον της ομάδας τους.

Αυτό θα συμβεί στο 7ο λεπτό συμβολικά – είναι ο αριθμός της φανέλας του Ρονάλντο, που σκόραρε στο “Camp Nou”, έδειξε τη φανέλα του στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα και λίγο μετά πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Share.

Comments are closed.