Ρονάλντο: «Mου αρέσει να βλέπω να παίζει o Mέσι»

0

Σε μία συνέντευξή του στην τηλεόραση της Αργεντινής, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, απομυθοποίησε την αντιπαλότητα του με τον Λιονέλ Μέσι, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

«Μου αρέσει να βλέπω όλους τους καλούς παίκτες και ο Μέσι είναι ένας από αυτούς είναι ένας κορυφαίος, ένα αστέρι. Μου αρέσει πάρα πολύ να τον παρακολουθώ στο γήπεδο, όπως και όλους τους μεγάλους παίκτες», είπε χαρακτηριστικά. «Όταν ρωτήθηκε για εμένα μίλησε επίσης καλά. Έχουμε μια εγκάρδια σχέση και αμοιβαίο σεβασμό ο ένας για τον άλλον», τόνισε η Πορτογάλος στο Fox Sports.

« Δεν βρισκόμαστε στα σπίτια μας, δεν είναι φίλος μου, αλλά θεωρώ ότι είναι ένας επαγγελματίας και όχι αντίπαλος, επειδή σε αυτόν και σε εμένα δεν αρέσουν οι συγκρίσεις. Απλά συνειδητοποιούμε ότι είμαστε μέρος του κόσμου του ποδοσφαίρου», σημείωσε ο Ρονάλντο.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η αντιπαλότητα είναι προιόν του Τύπου. Ο Τύπος θέλει να πουλήσει. Το ίδιο συμβαίνει στο τένις, τη Φόρμουλα 1, ή σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα. Έχουμε μια καλή σχέση, μοιραζόμαστε πολλές στιγμές όπως σε αυτές στη FIFA, όπου ήμασταν τα τελευταία δέκα χρόνια, εκτός από την τελευταία, που οι παίκτες της Μπαρτσελόνα δεν ήταν παρόντες».

Share.

Comments are closed.